Autor: Admin
Datum objave: 24.08.2011
Komentari:
5,00


SCHAUB VJERUJE DA MU POBJEDA NOSI BORBU ZA TITULU

UFC 134 Schaub vs Rodrigo Nogueira

Brendon Schaub će u subotu imati borbu protiv još jedne legende na zalasku karijere, Antonia Rodriga Nogueire...

 

Što god Brendan Schaub činio, moramo priznati da četiri pobjede u zadnje četiri borbe su velika stvar a borba protiv još jedne legende može mu donijeti mnogo, čak i borbu za naslov prvaka.

 

Schaub je rekako kako nitko nije htio prihvatiti borbu s Nogueirom ali je on prihvatio. Ukoliko izgubi, smatra da će to biti posljedica toga što je još uvijek zelen, a ukoliko pobjedi biti će to još jedan skalp u njegovoj torbi skalpova legendi MMA sporta.

 

„Kada pitaju borce da se borbe, svi šute. A onda kada borba bude potvrđena, kažu, šteta što nisam prihvatio tu borbu. Gdje ste bili prije.“-komentira Schaub svoje kolege.

 

Brendon Schaub se nada da bi Nogueira mogao biti zadnja stanica pred borbu za naslov prvaka te ukoliko dođe do nje i pređe ju da bi mogao postati prvakom.

 

„Ponosim se time što sam jedan od najboljih udarača u UFC-u, pogotovo u teškoj kategoriji. To je nešto što moram dokazati s vremena na vrijeme, i najbolji način da to dokažem je protiv Gonzage, Cro Copa i Nogueire.“

2396
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Brendan Schaub, Antonio Rodrigo Nogueira
Komentari
# 7 Dana 26.08.2011 - 15:47 City Cobra ... je rekao/la:
Da i ja mislim da Brendan Schaub nema nikakve sanse protiv MinotauraJedan mali potez gusenja i Schaub je gotov.A Cain Velasquez je i osta ce jos dugo UFC-Champion.Overeem nema sta da trazi tamo jer ce se unistiti.
 
# 6 Dana 26.08.2011 - 11:51 mma ... je rekao/la:
bog te mazo ti bi šansu za titulu.pobjedio gonzagu koji dolazi nakon poraza,mirka koji dolazi nakon poraza,minotaur ima zadnju pobjedu protiv randya 2009.da,baš ćeš na titulu
 
# 5 Dana 26.08.2011 - 08:45 p.r. ... je rekao/la:
Da odgovorim na komentar The Kickboxera-Od toliko boraca tipa Velasquez,Dos Santos,Carvin ti nađeš kantu Lesnara da bi mogao zaustaviti Shauba.Vidi se da ti poznavanje MMA scene nije jača strana,uz to ,Brock je još bolestan i pitanje je dali će nastaviti karijeru.Mislim da će Minotaur submitati Shauba,biće to njegov veliki povratak,bar vjerujem u to.
 
# 4 Dana 25.08.2011 - 19:24 shogun ... je rekao/la:
daleko si ti schaubu od velasqueza i dos santosa i po kvaliteti i po svemu drugume
 
# 3 Dana 25.08.2011 - 11:54 the kickboxer ... je rekao/la:
Mogao bi Brendan biti veliki borac ako uspije u Brazilu.Samo bi ga mogao sprijeciti Brock.
 
# 2 Dana 25.08.2011 - 09:43 brock lesnar ... je rekao/la:
joj ako schaub pobijedi antonya noguera on bi mogao biti ono sto je fedor bio u dynamite i pride.a ako izgubi izgubio je od velikoga majstora i jos mora da radi na sebi jer je pocetnik.
 
# 1 Dana 24.08.2011 - 22:36 mladen ... je rekao/la:
šupak
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije