Autor: Admin
Datum objave: 03.05.2012
Komentari:
0,00


SEMINAR TAEKWONDO LEGENDE U KARLOVCU

Grandmaster Lee Kyu Hyung

Taekwondo tehnički seminar održati će se u utorak 8. svibnja u Karlovcu a vodi ga Grandmaster Lee Kyu Hyung, 9 DAN & Keimyung-Demoteam..

 

Tehnički seminar s Grandmasterom Lee Kyu Hyung i Keimyung Demoteamom u srijedu, 9. svibnja 2012. u Karlovcu, nudi izvanrednu priliku za užitak u taekwondou na najvišoj razini i trening s legendarnim taekwondo majstorom.

 

Tim je u Europu doputovao iz Koreje i tijekom deset dana, osim u Hrvatskoj, nastupa u Austriji i Slovačkoj. Tehnički seminar je jedinstvena prilika za uvjeriti se u razinu savršenstva uz osobno stručno vodstvo velemajstora Lee Kyu Hyunga.

 

Program obuhvaća osnovne tehnike i forme s posebnim metodama koje će prvi puta biti izvedene u Hrvatskoj. Keimyung-Team bit će na raspolaganju svim polaznicima seminara u svojstvu asistenata i demonstratora.

 

 

Grandmaster Lee Kyu Hyung

Taekwondo legenda

 

Njegovo tehničko savršenstvo, kao i njegova legendarna poniznost i harmoničnost, čine Grandmastera Lee Kyu Hyung, pravim majstorom taekwondoa. Grandmaster Lee demonstrirao je ljepotu i moć taekwondoa na brojnim nastupima diljem svijeta, živi je primjer taekwondo velemajstora.

 

Iz golemog iskustva mogu se izdvojiti taekwondo nastupi koje je predvodio:

• Taekwondo-Demo na otvorenju Olimpijskih igara 1988. u Seulu

• Specijalna taekwondo demonstracija za englesku kraljicu Eizabetu II tijekom državnog posjeta Koreji

• Posebno predstavljanje taekwondoa na 109. kongresu MOO-a u Seulu

• Taekwondo nastup u Sjevernoj Koreji u svojstvu voditelja službenog WTF-Demoteama

 

 

Keimyung Taekwondo Demoteam

 

Keimyung Taekwondo Demo tim je jedan od najboljih taekwondo demo timova u svijetu.

 

Pod vodstvom Grandmastera Lee Hyung Kyu članovi demo tima izvest će savršen taekwondo show s glazbom i svjetlosnim efektima. Osnovne tehnike, samoobrana, borbe (Kyorugi) i forme (Poomse) – sa svim aspektima modernog taekwondoa izvodit će savršeno i dinamički.

 

Najatraktivnije točke nastupa naravno su elementi razbijanja, koje izvode na nevjerojatan akrobatski način. Keimyung Taekwondo Demoteam izveo je vrhunski show na otvorenju posljednjeg taekwondo Svjetskog prvenstva 2011. u Gyeongju u Koreji.

 

Tim čini sveukupno 15 velemajstora, uključujući Graandmastera Lee Hyung Kyu, trinaest muškaraca i dvije žene. Ističemo da su među članovima tima četiri člana WTF Demo tima te dva člana Kukkiwon demo tima koji su osvajači medalja na Svjetskim prvenstvima u formama.

2774
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 1 Dana 12.07.2012 - 16:17 STIPE ... je rekao/la:
PRIKAZ BIO ODLIČAN!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije