Autor: Admin
Datum objave: 14.09.2013
Komentari:
0,00


SENIORI PUTUJU U MAĐARSKU NA SVJETSKO PRVENSTVO U HRVANJU

Pogledajte popis reprezentativaca

Naši hrvači reprezentativci bruse formu pred Prvenstvo svijeta u hrvanju koje se idućeg tjedna 14.09. - 23.09.2013. održava u Budimpešti (Mađarska).

 

Izbornik reprezentacije Mr.sc Alen Runac i trener reprezentacije Davor Jakubek odredili su niže navedene hrvače za nastup na ovom Prvenstvu:

 

kat. do 55 kg GR – Ivan Lizatović,  HK "Lokomotiva"

kat. do 60 kg GR - Tonimir Sokol,  HK "Vindija"

kat do 66 kg GR – Dominik Etlinger,  HK "Metalac"

kat. do 74 kg GR – Neven Žugaj,  HK "Lika"

kat. do 84 kg GR - Nenad Žugaj,  HK "Lika"

 

 

 

Uz hrvače na put kreću i trener reprezentacije Davor Jakubek te fizioterapeut Dean Spasić. Na ovom svjetskom Prvenstvu će kao suci sudjelovati i naši međunarodni suci olimpijske kategorije, Davor Petanjek i Zvonko Očić.

 

Hrvači kreću na put u srijedu, 18.09. a prvi na strunjaču izlazi Ivan Lizatović u petak, 20.09.  Naši ostali hrvači svoje nastupe očekuju u subotu 21.09. , odnosno nedjelju, 22.09.

 

Sve rezultate moći ćete pratiti na službenim stranicama Prvenstva; http://www.wrestling2013.com/en gdje ćete moći gledati i web streaming borbi.

 

 

Nakon dobrih vijesti iz Buenos Airesa sa zasjedanja MOO-a, gdje je hrvanje osiguralo status olimpijskog sporta na OI 2020 u Tokiju kao i na OI 2024, naši hrvači mogu rasterećeni i puni pozitivne energije nastupiti na ovom, za njih najvažnijem natjecanju u ovoj godini. Poželimo im puno uspjeha, da daju sve od sebe i da se vrate kući s dobrim rezultatima.

1553
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:31 Keiko ... je rekao/la:
Xanax This is getting a bit more sjbvectiue, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like Mixview' that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you're lis
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije