Autor: Admin
Datum objave: 26.06.2012
Komentari:
5,00


SESTRE ZANINOVIĆ ODLIKOVANE

Redom Danice Hrvatske s likom Franje Bučara

Hrvatske taekwondo reprezentativke, sestre Ana i Lucija Zaninović odlikovane su Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara za osobite zasluge za taekwondo sport i njegovo promicanje u Republici Hrvatskoj i svijetu.

 

Obje sestre dobitnice su mnogih hrvatskih i međunarodnih priznanja, a plasmanom na olimpijskim kvalifikacijama osigurale su nastup hrvatske teakwondo reprezentacije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

 

 

Odlikovanje im je dodijeljno povodom velike proslave 21. rođendana Hrvatske države, točnije 21. po redu Dana Nezavisnosti. Nagradu splitskim blizankama u Hrvatskom narodnom kazalištu uručio je predsjednik Ivo Josipović, a centralnoj proslavi nazočio je veliki broj visokih državnih dužnosnika, ljudi iz sporta, kulture…..

 

Ana i Lucija su tako nakon državne nagrade za sport Franjo Bučar koncem prošle godine primile novo priznanje za svoja odricanja i brojne sportske uspjehe. Odlazak u Zagreb barem im je na jedan dan donio odmor od paklenog ritma treninga u Skradinu gdje se pripremaju za olimpijske igre u Londonu.

2298
Kategorije: Taekwondo, Zanimljivosti
Tagovi: Taekwondo, Ana Zaninović, Lucija Zaninović
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije