Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Sherk "vjerojatno" ostaje bez titule

Izgleda da je Sean Sherk ipak u opasnosti da ostane bez svoje titule UFC prvaka u lakoj kategoriji. Unatoč  obećanjima koje mu je u medijima nudio predsjednik UFC-a Dana White (link: ovdje), pozicija mu više nije neovisna o odluci Kalifornijske Državne Atletske Komisije (CSAC). Na posljednjoj konferenciji o UFC 78, White je izjavio da će Sherk "vjerojatno" ostati bez svoje titule ako mu Komisija ne odobri ukidanje suspenzije.

Konačne informacije o Sherkovom statusu ćemo moći saznati tek 4. prosinca, za kada je zakazano novo saslušanje o suspenziji. Sherk jer je bio testiran pozitivno na steroide na UFC 73 gdje je jednoglasnom odlukom porazio Hermesa Franca. Sherk je od početka tvrdio da je nedužan te je odmah uložio žalbu.  Više detalja je moguće vidjeti ovdje: (Detektor laži), (Odgođena odluka) i (Saslušanje opet odgođeno).

Važno je ovdje spomenuti da Komisija nema pravo oduzimati titule, nego samo pravo dijeljenja suspenzija i novčanih kazni. White je izjavio da će "poštivati odluku Komisije".

1346
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije