Autor: Admin
Datum objave: 23.08.2013
Komentari:
0,00


SINIŠA ANDRIJAŠEVIĆ SE VRAĆA U RING

Na eventu Opatija Fight Night 6

Jedan od najboljih hrvatskih K-1 boraca svih vremena, Siniša Andrijašević, koji je nastupao i na legendarnim eventima K-1 organizacije u Japanu te ulazio u ring s nekim od najvećih imena u povijesti borilačkog sporta, odlučio je vratiti se borbama i najavio je uskoro povratak u ring.

 

Poznati splitski, odnosno solinski borac, svoju formu ionako gotovo konstantno održava zahvaljujući treninzima u svom klubu Thunderman Gym u Solinu, pa mu neće predstavljati problem nakon dulje pauze ponovno odraditi jedan meč. To je nešto o čemu Siniša razmišlja već gotovo godinu dana, postojali su i prije određeni planovi za povratak, ali čini se da se sada sve poklopilo da zaista i dođe do njegovog novog nastupa.

 

"Ne postoji nekakav poseban razlog zbog kojeg ću nakon dulje pauze ponovno odraditi jednu borbu, jednostavno sam cijeli život u ovom sportu i zaželio sam još barem jednom ući u ring. Protivnik mi neće biti neki borac u naponu snage iz samog svjetskog vrha, već netko adekvatan i u mom trenutnom rangu", rekao je Andrijašević.

 

Još uvijek nije poznato tko bi mu mogao biti suparnik u povratničkom meču, ali saznajemo da postoji mogućnost i da odradi revanš protiv nekoga od boraca koji ga je porazio tijekom njegove bogate karijere. Iako ugovor još uvijek nije potpisan, povratnički meč trebao bi odraditi na Opatija Fight Nightu 6 koji će se održati 1. ožujka 2014. godine, a OFC je već ranije najavio da će event najvjerojatnije prenositi uživo Eurosport International i Eurosport Asia - Pacific u 75 država diljem svijeta.

 

"Da, točno je da bih povratničku borbu, koja mi možda bude zaista posljednja u karijeri, trebao odraditi upravo u Opatiji. U kontaktu sam s Kranjčecom, već smo prošle godine pričali o tome i najizglednije je da ću upravo na Opatija Fight Nightu 6 odraditi ovaj meč", otkrio je Thunderman.

 

Peter Aerts i Jerome Le Banner samo su neki od protivnika s kojima je odmjerio snagu i nema sumnje kako će mnoge zanimati u kakvom će se izdanju Andrijašević predstaviti ovog puta domaćoj borilačkoj javnosti. Nadamo se da će podsjetiti na svoje stare dane slave...

3401
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Komentari
# 3 Dana 29.12.2017 - 22:58 Marin Misir ... je rekao/la:
Ostavi se pizdarija Sinisa da nebi stradao kao tvoj najveći projekat Domagoj Ostojic.
 
# 2 Dana 23.08.2013 - 15:03 legija ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
 
# 1 Dana 23.08.2013 - 12:37 K-1 ... je rekao/la:
Nisam siguran treba li ovo Andrijaševiću ali svatko od nas je svoj gospodar pa neka radi što hoće.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije