Autor: mi
Datum objave: 09.03.2019


Širić, Jaman, Ćatipović, Buzov, Doždor i Dizdarević u Osijeku postali prvaci Hrvatske u K-1

U Osijeku je održano državno prvenstvo u kickboxingu za seniore u disciplinama K-1, point fighting i light contact, te u discipini K-1 za juniore.

Anto Širić novi je prvak u disciplini K-1 u kategoriji iznad 91 kilograma. Spartanov borac u polufinalu se trebao boriti s Tomislavom Čikotićem, ali kako on na kraju nije nastupio na prvenstvu ušao je odmah u finale u kojem je podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Petra Drežnjaka.


Širiću je ovo prvi naslov seniorskog prvaka.

Toni Ćatipović obranio je naslov u kategoriji do 91 kilograma. U možda i najjačoj kategoriji Pit Bullov borac u polufinalu je svladao Patrika Rapaića i revanširao mu se za poraz na Croatia Openu prošlog prosinca, a u finalu Luku Žuljevića iz Uni Renta.




Petar Jaman naslijedio je brata Luku kao prvak Hrvatske u kategoriji do 86 kilograma. Budući su oba Jamana došla do finala Luka je bratu prepustio pobjedu bez borbe. Petar je u polufinalu pobijedio Marija Zednika. Protivnika je rušio krošeom u trećoj rundi.

U finalu kategorije do 67 kilograma Amel Dizdarević u napetom meču porazio je  Muhameta Deskaja, dok je u finalu do 63.5 kilograma Roko Doždor bio bolji od Ivana Zidara.

Ante Buzov preokrenuo je meč protiv Antonija Krajinovića i osvojio titulu državnog prvaka u kategoriji do 75 kilograma koja je imala najviše prijavljenih boraca.

Dino Taći osvojio je naslov u kategoriji do 71, Kristian Kolaj do 57, Nikola Josipović do 60, a Bruno Ninčević do 81 kilograma.

U ženskoj konkurenciji Helena Jurišić pobijedila je Nives Radić u finalu kategorije do 70 kilograma, a naslove prvakinje Hrvatske osvojile su i Lucija Bilobrk (+70kg), Marija Bodač (-65kg), Nikolina Vidačković (-60kg), Karmela Makelja (-56kg) i Ivona Lučić (-52kg).

Potpune rezultate možete pogledati na: http://kickboxing.com.hr/Tournament/hrvatsko-prvenstvo-u-pf-sen-lc-sen-k1-jun-sen/Results/142?dg=528




2840
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS, Anto Širić, Petar Jaman, Toni Ćatipović
Najpopularnije
Najnovije