Autor: Admin
Datum objave: 10.07.2013
Komentari:
4,50


SKLEKOVI

Tako jednostavni a tako moćni

Ako se neki muškarac odluči trenirati kako bi imao savršeno tijelo kao Hollywoodski ljepotani onda zna što mu je prvo na listi, naravno to su dobri stari sklekove.

Mnogi treneri sklekove smatraju temeljem za izgradnju savršenog tijela. Naravno sklekovi nisu namijenjeni samo za muškarce već su itekako korisni i za žene ukoliko žele dobiti atletsku figuru. Za one koje tek počinju sa tom vrstom vježbi najbolji odabir su ženski sklekovi koji su prilagođeni upravo nježnijem spolu.



Sklekove je važno izvoditi pravilno jer je i s njima moguće zadobiti razna istegnuća mišića. Potrebno je zagrijati se i razgibati a tek onda se baciti na izvedbu sklekova. U samome početku, kada se tek upuštate u takav način treninga trebali bi raditi malene serije koje se postepeno povećavaju.

Postoji nekoliko vrsta sklekove koje će više ili manje opteretiti određene mišićne skupine - uglavnom kod sklekova rade svi mišići.

Kada radite sklekove, prije svega morate učvrstiti mišiće ruku (tricepse) i mišiće prsnog koša. Vjerovanje da su sklekovi dobri samo za ruke, je krivo. Naime, vježbe sklekova bitne su za cijelo tijelo, posebno ako su vam ruke pod kutom od 90 stupnjeva za vrijeme vježbanja. Ukoliko pogledate nekog tko radi sklekove, vidjet ćete kako je cijelo tijelo u funkciji i sagorijeva kalorije. Kada radimo sklekove rade nam svi važni mišići gornjeg dijela tijela, trbušni mišići, mišići nogu i bedara.

Sklekovi su zdravi za vas ali isto tako njih možemo smatrati idealnom vježbom za sve one koji žele odlične rezultate uz minimalno vrijeme ulaganja u svoje tijelo.

Sklekovima se brzo postižu rezultati ukoliko ste redoviti s vježbanjem a prednost je i to što ih možete raditi bilo gdje i bilo kada. Ne morate trošiti novce na skupe članarine kako biste imali izdefinirano tijelo već u vlastitom domu možete uživati u čarima vježbanja teških ali korisnih sklekova.

Pogledajte savijete za neke vrste sklekova:

15866
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:56 Maikon ... je rekao/la:
Sadly, the exceptional Hometown Oriental Deli and Carry-out on Bethel has cloesd down. The space, as far as I can tell, is transitioning to new owners, who are remodeling the interior, and the Hometown sign was yanked on Sunday. I have to say that I'm really going to miss Hometown and its' owners they were modest to a fault and and had many consistently stellar dishes that I've never encountered elsewhere. Here's hoping that the new proprietors offer something equally special
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije