Autor: Admin
Datum objave: 20.03.2013
Komentari:
0,00


SLAVIŠA BRADIĆ U VOJNO I POLICIJSKOJ KOMISIJI IJF-A

U judo-u već 28 godina

Slaviša Bradić primljen je u vojno-policijsku komisiju IJF-a. Nakon nekoliko obavljenih razgovora, razmjena mišljenja i stručnih tema sa Johannesom Daxbacherom (IJF), ponuđena mu je suradnja.

 

Na sastanku u Budimpešti koji se održao vezano uz Judo-projekt kao školski sport, Predsjednik IJF-a Marius Vizer pozvao je Slavišu Bradića da se pridruži komisiji IJF-a.

 

Slaviša Bradić judom se neprekidno bavi od 1984. godine u JK“Rijeka“. Kao natjecatelj bio je prvak Hrvatske te od 1985-1997, redovito je osvajao medalje na državnim i međunarodnim prvenstvima u svim uzrasnim kategorijama od kadeta(tadašnjih nada), juniora i seniora. Bio je i reprezentativac Hrvatske.

 

U svom trenerskom radu od 1987. godine, kontinuirano postiže vrijedne rezultate na nivou državnih prvenstava te međunarodnim turnirima.

 

Sudionik je domovinskog rata a nakon njega 5 godina je radio kao instruktor u antiterorističkoj vojnoj policiji, gdje se uz obuku, često  puta izvodile i demonstracije na velikim manifestacijama uključujuću Svjetsko judo prvenstvo u Dubrovniku i Svjetske vojne igre u Zagrebu. Uz antiterorističku VP u Rijeci, vodio je i reprezentaciju VP.

 

Za taj rad je višestruko i nagrađivan od strane MORH-a i VP-e. U svom je radu svoje znanje usavršavao i sticao kod velikih judo majstora kod nas i inozemstvu. Uz natjecateljski i samoobrambeni dio, prakticira i judo kate, te je nekoliko puta polagao pred komisijom Kodokana.

2248
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo, Hrvatski judo savez
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije