Autor: Admin
Datum objave: 07.05.2012
Komentari:
0,00


SOKOL I JANEČIĆ BEZ PLASMANA NA OI

U Finskoj poraženi naši hrvači

Naši hrvači Tonimir Sokol i Danijel Janečić nisu uspjeli izboriti finala u svojim kategorijama, odnosno osigurati nastup na OI u Londonu.

 

Tonimir Sokol u prvom kolu pobijedio je Švicarca Stadelmanna na bodove, da bi u osmini finala izgubio od kasnijeg pobjednika, Gruzijca Lashkhija. U repesažu Tonimir je prvo pobijedio Moldavca Mamulata, da bi onda izgubio od predstavnika Srbije Štefaneka.

 

Danijel Janečić u prvom kolu pobijedio je Iračanina Al Saeedija, da bi u drugom kolu izgubio također od kasnijeg pobjednika turnira, Turskog predstavnika Yuksela. U repesažu Danijel je prvo pobijedio Indijca Yadava, da bi u slijedećoj borbi izgubio od Kirgistanca Begaliyeva.

 

Sveukupno, na turniru je konkurencija bila vrlo jaka i na kraju dana mnogo vrhunskih hrvača ostalo je bez plasmana na OI.

 

 

Iako možemo žaliti za propuštenim prilikama, ipak moramo u cjelini biti zadovoljni postignutim - nakon sva četiri kvalifikacijska ciklusa (SP prošle godine u Istanbulu, te tri kvalifikacijska turnira ove godine), dvije ostvarene olimpijske norme Nevena i Nenada Žugaja su veliki uspjeh za našu hrvačku vrstu. Nadamo se da će hrvatsko hrvanje i dalje napredovati i u budućnosti postizati još veće uspjehe.

1709
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije