Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Sokoudjou i UFC

Nakon mjeseci spekulacija konačno su došle službene informacije. Rameau Thierry Sokoudjou je potpisao ugovor sa UFC-om i iduća njegova borba će biti u oktagonu. Prvi protivnik će mu biti do sada neporaženi Ryoto "Lyoto" Machida sa službenim rezultatom od 11 pobjeda. Borba će biti u Las Vegasu 29. prosinca na UFC-u 79:Nemesis.

"Sokoudjou je eksplozivan atleta sa teškim šakama i odličnim judom koji dolazi sa dva uzastopna nokauta dva borca koji su među deset najboljih, Ricardo Arona i Antonio Rogerio Nogueira" rekao je UFC predsjednik Dana White.

Vrlo cijenjeni judo borac koji se nakon selidbe iz rodnog Kameruna u Ameriku 3 godine bavio judom, osvojio 2001 US Open, do 2004 godine je prešao na miješane borilačke vještine. Prošle godine je imao prvu MMA borbu, a 2007 godine se počeo boriti u PRIDE-u. Od tog trenutka njegova karijera je praktički eksplodirala. U dva uzastopna meča, uspio je nokautirati Antonia Rogeria Nogueiru i RIcarda Aronu. Oba nokauta si bila u prvoj rundi, Sokoudjou je pokazao nevjerojatnu brzinu i eksplozivnost.

 


1678
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije