Autor: mi
Datum objave: 15.10.2018


Sonnen: Nikad me nitko nije udarao kao Fedor

Chael Sonnen protiv Fedora Emelianenka još jednom je pokazao koliko ima dobro hrvanje.

No, majstor samba nadjačao je 'Američkog Gangstera' i završio ga ground and poundom pred kraj prve runde i izborio meč za naslov Bellatorovog prvaka s Ryanom Baderom.


Pojavili su se neki komentari da je 41-godišnji Amerikanac pustio Fedoru meč, ali Sonnen je već u više borbi izgubio na isti način. Bivši PRIDE-ov prvak rušio je Sonnena krošeom već u prvim sekundama borbe i to je bila najava onoga što dolazi.


"Rekao bih da je eksplozivan. Kod njegovih udaraca nema puno pripremanja, samo dolete i to jako. Čak i u parteru, bio sam u dobrim pozicijama, ali on bi samo eksplodirao. I to nije baš bilo bazirano na tehnici. Bilo je impresivno. On je impresivan sportaš."


"Mislim da me nitko nikad nije tako udarao iz grund and pounda. Mislio sam da se tu otvara prilika, u biti. Pokrivao sam se i činilo mi se da usporava. Sudac me upozorio da ako se ne pomaknem da će prekinuti borbu. Ali, meni se činilo da blokiram udarce rukama, mislio sam da imam rope-a-dope moment. Mislio sam da ga navlačim, Ispostavilo se da je to bila loša strategija" rekao je Sonnen na press konferenciji nakon Bellatora 208.

Sonnen karijeru planira nastaviti u poluteškoj kategoriji.




1349
Kategorije: MMA
Tagovi: Fedor Emelianenko, Chael Sonnen
Najpopularnije
Najnovije