Autor: mi
Datum objave: 17.04.2020


Stevenson tuži ženu jer mu je dok je bio u komi ukrala gotovo milijun dolara

Majka bivšeg svjetskog prvaka Adonisa Stevensona podnijela je sudsku tužbu protiv boksačeve bivše partnerice Simone God.

Optužila ju je da je sa Stevensonovog računa ukrala 891 000 dolara.

 

Karijera 42-godišnjeg Haićanina s kanadskim državljanstvom završila je u prosincu 2018. kada je u desetoj obrani WBC-ovog naslova u poluteškoj kategoriji izgubio nokautom u 11. rundi od Oleksandra Gvozdyka.


Nakon meča je završio u bolnici zbog krvarenja mozga, te je stavljen u medicinski izazvanu komu kako bi se smanjilo oticanje.


U komi je bio nekoliko tjedana i počeo se oporavljati. Ponovno je počeo govoriti i postajao sve pokretniji.


"Napravio sam ogroman napredak. Poboljšao sam razmišljanje, mogu bolje izraziti što osjećam. Napredujem iako je rehabilitacija stala zbog koronavirusa. Pratim vladine preporuke" izjavio je 'Superman' za La Presse.


Nedugo nakon što je završio u bolnici njegova tadašnja partnerica i majka jednog njegovog djeteta Simone God zatražila je i dobila upravljanje muževom imovinom. Šest mjeseci poslije sud je odredio da boksačevom imovinom upravlja nezavisna knjigovodstvena firma.


"Želim pomoći ljudima koji imaju problema s posljedicama potresa mozga. Shvatio sam da ako nemaju nekoga da im pomogne ti ranjivi ljudi lako mogu biti prevareni. Ja sam bio ranjiv. Ne zavaravam se, bio sam ranjiv. Osjećam se izdan" nastavio je Stevenson.


"Neću vas lagati, jako sam volio Simone God. Ali, iskoristila je moje povjerenje. Ona je dobra manipulatorica. Napravila je puno stvari... ovo je jako teška situacija za mene. Mislio sam da ćemo ostati zajedno do kraja života."


"Kad volite nekoga i vjerujete da vam neće učiniti ništa nažao, to boli. Stvarno. Povrijedila me. Ali, neću početi s uvredama preko medija, pustit ću da pravni sustav ovo riješi. Kad proživite ovakvu ozljedu shvatite da je obitelj kamen temeljac."


Boksač sada može viđati svoje četvero djece rođeno u prethodnim vezama, a nada se da će ponovno moći vidjeti i svoju najmlađu kćerkicu Adoniju.


"Nisam izbacio Simone s našom kćeri. Pobjegla je usred noći iz stana koji je iznajmila, a da nije ostavila novu adresu. Priča koju je Simone izmislila je daleko od istine. Nikad nije bila draga i brižna ljubavnica kakvom se predstavlja. Sada pronalazim načine kako bih viđao Adoniju kao što viđam i ostalu svoju djecu."


Njegova bivša partnerica preko društvenih mreža objavila je poduže pismo Stevensonu od kojeg prenosimo dio.


"Najdraži Supermanu,


Ni u najluđim snovima nisam pomislila da ću pisati pismo ovako javno kako bih komunicirala s tobom, ali s obzirom na sve što se događalo to mi je jedino preostalo.


Oduvijek smo bili tako zaljubljeni i tako povezani da mi nikad nije palo na pamet da ću morati učiniti nešto ovakvo. Dok sjedim potpuno slomljena zbog onoga što se dogodilo znam da je ovo jedino što mogu napraviti."


"Nisam te mogla kontaktirati zadnjih mjeseci, sve od trenutka kad su tvoja majka i braća i sestre poslali odvjetnika da te ukradu usred noći i spriječe mi kontakt s tobom, kao i s tvojim trenerima i svim ostalima kojima je stalo do tebe. Uzeli su mi te bez riječi, a upravo prije sudskog saslušanja. Vjerujem da su to učinili znajući za stanje tvog krhkog uma nadajući se da će te izmanipulirati par dana prije saslušanja kako bi na sudu rekao ono što onu žele i predao im upravljanje svojom imovinom."


"Mislila sam da je ozljeda koja ti je slomila um bila najgora stvar koja ti se mogla dogoditi, koja se mogla dogoditi nama, ali bila sam u krivu."


Stevenson je kao tinejdžer završio na ulicama Montrealu i vrlo rano se počeo baviti kriminalom. 1998. bio je osuđen na 4 godine zatvora, a odslužio je 18 mjeseci  zbog podvođenja, napada i prijetnji. 

564
Kategorije: Boks
Tagovi: Adonis Stevenson
Najpopularnije
Najnovije