Autor: Admin
Datum objave: 05.10.2011
Komentari:
4,50


STIPE MIOČIĆ – UFC BORAC

Velika očekivanja od Miočića

Stipe Miočić će imati svoj profesionalni debi u UFC organizaciji ove subote, njegov protivnik je Joey Beltran...

Američki borac hrvatskih korijena s 29 godina iza sebe ima zanimljvu i bogatu sportsku karijeru. Rođen je u Ohiu u Americi gdje je i odrastao. Trenutno živi i trenira u Clevelandu u Strong Style Fight Teamu zajedno s UFC veteranom Forrestom Petzom i Bellatorovim borcem Chrisom Lozanom.

U svojoj sportskoj karijeri bavio se bejzbolom a sudjelovao je i nacionalnim hrvačkim natjecanjima i bio na ljestvici najboljih zajedno sa Nikom Feketeom, Ryanom Baderom i Muhammedom Lawalom.

Stipe je kao bivši Golden Glove prvak i NCAA I hrvač ostavio veliki dojam u mješovitim borilačkim vještinama kada je u svojih prvih pet borbi čak pet puta nokutirao protivnike. 14. lipnja Miočić je potpisao ugovor s UFC-om na više borbi. Njegov prvi protivnik u velikoj organizaciji će biti Joey Beltran.

 

 


Na pitanje je li zamišljao svoj sportski razvoj na ovaj način odgovara:

„Nikada nisam razmišljao o tome da postanem profesionalac. Volim se natjecati. Zabavno mi je jer sam natjecateljskog duha. Moraš se nečim baviti, makneš se od nevolja.“ – rekao je Miočić.

Miočić iza sebe ima 6 borbi i isto toliko pobjeda, 5 nokautom, jednu polugom. U subotu nastupa protiv Joeya Beltrana.

„Mislim da sam spreman. Treniram s odličnim ljudima i nadam se da mogu pružiti odličnu borbu i pobjediti jer se na kraju piše pobjeda.“

Njegov prijatelj Petz mu je rekao da će biti u kavezu s još jednim borcem, da će biti ljudi oko njih, ali da mu oni neće pomoći, u oktagonu je sam. Miočić je pun entuzijazma te se nadamo da će u subotu odnijeti pobjedu u svom stilu.
2799
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, UFC 136, Stipe Miočić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije