Autor: Admin
Datum objave: 16.02.2012
Komentari:
0,00


STIPE MIOČIĆ UPISAO OSMU POBJEDU

Odličan nastup Miočića

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić nastavio je uspješan niz pobjeda u UFC organizaciji...

 

U borbi protiv dosad neporaženog Philipa De Friesa Miočić je slavio nokautom u prvoj rundi. Američki borac hrvatskih korijena s 29 godina iza sebe ima zanimljvu i bogatu sportsku karijeru. Rođen je u Ohiu u Americi gdje je i odrastao. Trenutno živi i trenira u Clevelandu u Strong Style Fight Teamu zajedno s UFC veteranom Forrestom Petzom i Bellatorovim borcem Chrisom Lozanom.

 

U svojoj sportskoj karijeri bavio se bejzbolom a sudjelovao je i nacionalnim hrvačkim natjecanjima i bio na ljestvici najboljih zajedno sa Nikom Feketeom, Ryanom Baderom i Muhammedom Lawalom.

 

 

 

Stipe je kao bivši Golden Glove prvak i NCAA I hrvač ostavio veliki dojam u mješovitim borilačkim vještinama kada je u svojih prvih pet borbi čak pet puta nokutirao protivnike. 14. lipnja Miočić je potpisao ugovor s UFC-om na više borbi.

 

U jednoj od glavnih borbi na UFC-u on FUEL u Omahi Miočić je upisao svoju osmu uzastopnu pobjedu. 43 sekunde je trajala borba, Miočić je slavio nokautom i priuštio prvi poraz Philipu De Friesu.

 

Miočića mnogi vide kao obećavajućeg teškaša u UFC-u, a nakon dvije pobjede u nizu u najjačoj svjetskoj organizaciji smatramo da Miočića čeka teži ispit u sljedećoj borbi.

2335
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Stipe Miočić, UFC on FUEL
Komentari
# 4 Dana 19.02.2012 - 23:51 stipe ... je rekao/la:
svaka čast imenjaće
 
# 3 Dana 17.02.2012 - 10:46 Jackson ... je rekao/la:
Svaka čast,momak ima muda. Primio par dobrih udaraca i nakon toga krenuo u ofenzivu! Nije kao cro cop da non stop ide prema nazad........malo treba više obratit paznju na nizak gard koji drzi,ali i to ce doci s vremenom. Samo naprid.....
 
# 2 Dana 16.02.2012 - 20:42 cbs ... je rekao/la:
bravo legendo! pravi fajter. ima prostora za napredak,mora poboljšat defenzivu ali potencijal ima a i ponosno ističe svoje hrvatske korijene
 
# 1 Dana 16.02.2012 - 14:08 mirko ... je rekao/la:
dobar ovaj miočič, ima dobru bradu dobio je par dobrih udaraca a ostao na nogama
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije