Autor: Admin
Datum objave: 01.10.2011
Komentari:
0,00


STJEPAN BOŽIĆ VEČERAS BOKSA

Protiv Henryja Webera

Stjepan Božić konačno će u ring i to s borcem koji mu već otkazao meč, Henryja Webbera

 

Ovaj se meč trebao održati sredinom srpnja no tada je njemački borac bio ozlijeđen. Sada je spreman za borbu, baš kao i 36- godišnji Stjepan.

 

Stjepan Božić konačno će u ring i to s borcem koji mu već otkazao meč. Riječ je o Henryju Weberu, njemačkom boksaču koji je dvoboj s Božićem dogovoren za 16. srpnja otkazao radi ozljede, no ovaj put nema nikakvih prepreka da se dva borca super-srednje kategorije potuku u ringu.

 

Dogodit će se meč večeras, na Weberovom domaćem terenu u Neubrandenburgu. Stjepan Božić punih je 13 godina stariji od Nijemca koji ima svega 23 godine i vrlo dobar omjer u dosadašnjoj karijeri od 14-0-1. Hrvatski se boksač ovog ljeta dobro odmorio, a kada mu je konačno potvrđen meč s Weberom krenuo je s napornim treninzima. Nekoliko je puta istaknuo kako će Webera na njemačkom terenu biti teško pobijediti ako ostane na nogama. Prema tome Stjepan će ga pokušati nokautirati.

 

- Weber je tipična njemačka škola boksa - naglasio je Božić.

 

Po visini su ova dva borca "tu negdje". Naime, Weber je od Božića viši svega jedan centimetar. Posljednji meč Božić je odradio u veljači, a tada je radi ozljede šake već u drugoj rundi bio primoran predati Abrahamu.

2495
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Stjepan Božić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije