Autor: Admin
Datum objave: 06.09.2011
Komentari:
0,00


STJEPAN ČELAN POZIVA NA CROATIA OPEN

Prilika za provjeru reprezentacije

U susret održavanju 11. Croatia Opena, međunarodnog turnira u karateu i predsjednik HKS—a je uputio riječi dobrodošlice...

 

Rijeka je iznimno ponosna što će ponovno organizirati ovako značajno natjecanje u karateu, te obzirom na dosadašnja iskustva u organizaciji velikih sportskih priredbi (Prvenstva Mediterana 2001., Europskog prvenstva za kadete i juniore 2004. te Croatia open  2009. i 2010.) Organizacijski odbor i Hrvatski karate savez će učiniti sve kako biste se osjećali ugodno i zadovoljno na jedanaestom izdanju Croatia open-a.

 

 

Ujedno ovo je i prilika da nacionalne reprezentacije prijateljskih zemalja provjere svoju kvalitetu prije svjetskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u Maleziji  u listopadu 2011. godine.

 

„Osim samog sportskog događaja koji će se održati u  Sportskom centru "Zamet" nadam se da ćete puno lijepih i ugodnih trenutaka doživjeti za vrijeme boravka u Rijeci, te da će Vam „11. CRO OPEN“  i Rijeka ostati u trajnom sjećanju .“ – rekao je Čelan u svom pismu.

2625
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate, Croatia Open
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije