Autor: Admin
Datum objave: 05.08.2011
Komentari:
3,67


STOJNIĆ IZAZVAO CRO COPA

Filipović je legenda, ćelim borbu s njim

Denisa Stojnića stručnjaci tretiraju kao velikog talenta. U videointervjuu za Sarajevo-x.com govorio je kako je u Sarajevu na kratkom odmoru, gdje trenira i priprema se za mečeve u budućnosti.

 

Istaknuo je kako ga naredni meč u UFC-u očekuje u prosincu ove ili u siječnju godine, te da ne smije kiksati.

 

U budućnosti bi se volio, kaže, boriti protiv legendarnog Mirka Filipovića. Predložio je da to učine na Koševu.

 

Naime, ovih dana Dana White izbacuje sve borce iz nizozemskog Golden Gloryja, kako bi se osvetili Alistairu Overeemu. Golden Glory je planirao i sam raditi mečeve, što su u Zuffi odlučili srezati u korijenu i odstraniti ih iz najveće borilačke organizacije.

 

Stojnića pak, najviše privlači odraditi meč s Cro Copom.

 

„Mirko ima još borbu u UFC-u, sad smo obojica u istoj organizaciji, ali ne zna se hoće li mu produžiti ugovor ili ne. Nema razloga da ga izbace, bez obzira što je imao par poraza, on je legenda koja nije potrošena, možda se malo umorio od silnih pobjeda. Uz to, lijep je novac zaradio „- priča o Mirku najbolji bosanskohercegovački MMA borac.

 

Nekoliko puta je ponovio da je sportaš i da predstavlja svoju Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu.

3731
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Mirko Filipović, Denis Stojnić
Komentari
# 15 Dana 16.09.2011 - 08:31 anonim ... je rekao/la:
mirku fali mozda motivacije i agresivnosti sto je sasvim normalno nakon toliko borbi i uspjeha..,ali da ga svaki krelac koji pobjedi 3 borbe za redom izaziva i stavlja se u njegov rang je apsolutna ludost...i ja bi se rado vec sutra borio za naslov ufc-a al ne ide to tako.zato stojniću,napravi nesto pa se onda javi mirku
 
# 14 Dana 25.08.2011 - 12:38 the kickboxer ... je rekao/la:
Ako su Schaub i Junior Dos Santos napravili karijeru u UFC preko Mirka Filipovica moze to i onda Denis.A znamo da je CRO COP napravijo ime kada je pobijedio Bob Sapp;a. Tako u Subotu ce da ucini i neki Florian Pavic ako uspije da pobijedi Sapp,a. Mec je ludos a imamo ga Live na SAT.1 u 22:30 sati. BOB SAPP vs. FLORIAN PAVIC
 
# 13 Dana 22.08.2011 - 01:06 Bonjasky ... je rekao/la:
Iskreno Mirko bi cak i izgubio od Denisa i svakog drugog udaraca,on moze samo nekoga sa kilavim rukama pobijediti.ZALOSNO STA JE SEBI DOPUSTIO,ONAKVA LEGENDA I BORCINA,ZA PARE JE PRODAO PONOS
 
# 12 Dana 20.08.2011 - 17:52 P.R. ... je rekao/la:
Sad svaka budala koja nešto malo pokaže u MMA,izaziva Mirka na Fight.Pa gdje su bili prije 5-6 godina sa tim izazivanjem.Sad kad je čovjek već na kraju karijere mnogi bi da se dokazuju sa njim.Ni sad mu nemogu ništa takvi kao Denis,a prije 5-6 godina Mirko bi ih riješavao za manje od minuta.
 
# 11 Dana 14.08.2011 - 14:55 Ultras! ... je rekao/la:
Denise, manje jedi i ne pametuj!
 
# 10 Dana 14.08.2011 - 13:22 CroCop ... je rekao/la:
Smesno je bilo sta reci na ovu temu,Mirko se bori protiv top10 boraca i nekad je bio tu,zelim mu srecu protiv Nelsona 29.oktombra.. A,Stojnic treba jos jesti pure.. :D
 
# 9 Dana 12.08.2011 - 22:27 TROJAN ... je rekao/la:
MIRKO je bio i ostao LEGENDA slobodne borbe.Proči će još mnogo vremena dok se pojavi BORAC koji će nastaviti njegovim stopama.Nije lako uči u IN CAGE.
 
# 8 Dana 11.08.2011 - 09:16 p.r. ... je rekao/la:
Sve te budale koje misle da je Mirko postao kanta za nabijanje,i da ga mogu pobijediti najvjerovatnije crpe motiv iz Mirkovih lošijih izvedbi posljednjih godina.Međutim ,nisu ni svjesni svoje nesvijesti a to je da Mirko i u ovakvom izdanju za njih je Mont Everest.Jedini čovjek s prostora bivše Yuge koji je uspio u MMA sportu i ušao u legendu,nijedan sadašnji borac neće nikad dostići tu razinu pa ni Denis ni njemu slični.
 
# 7 Dana 08.08.2011 - 19:50 rampage ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
 
# 6 Dana 06.08.2011 - 14:48 the kickboxer ... je rekao/la:
ne niste razumijeli.denis nista nema protiv cro cop-a.on samo ima zelju da se bori protiv mirka i to je sasvim u redu.tako je i mike bernardo imao zelju u k-1 da se bori protiv branka cikatica i pokojnog andy hug i tako je napravio ime.
12
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije