Autor: mi
Datum objave: 04.08.2019


Stošić: Bio sam siguran da dobivam borbu i zato nisam htio ići na nokaut

Darko Stošić oglasio se nakon poraza od Kennedyja Nzechukwua.

27-godišnji srpski poluteškaš izgubio je od američko-nigerijskog borca jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-ovoj priredbi u Newarku.


To mu je bio drugi uzastopni poraz.

 

“Ljudi što da vam kažem, jednostavno se neda. Po statistici koju imate na sljedećoj slici sam dobio borbu, ali sam također dobio i -2 boda zbog udarca 3 puta u genitalije. Bacao sam dosta low kickova i jednostavno tri udarca su zavrsila gdje ne treba. Naravno da nisam to namjerno radio, jednostavno se događas kada radite s nekim tko je kontragard. 


Ovaj put sam bio spreman u svakom smislu što se i vidjelo, nisam imao problem ni jednu rundu. Dobro kretanje, dobra taktika. Ali jednostavno loša sreća. Bio sam siguran da dobivam borbu i pored ta -2 boda, iz tog razloga nisam htio ići na nokaut. Ali ispostavilo se da nije tako. 


Ne znam što je sljedeće za mene. Po ugovoru imam još jednu borbu u UFC-u koju ću vjerojatno odraditi, pa ćemo vidjeti. Hvala svima, imam najbolje navijače na svijetu!! Čak i ovdje u Americi sam imao većinu publike na svojoj strani! Hvala.


P.S. Suca neću ni komentirati, ne krivim njega za moj poraz. Nikad nemojte dozvoliti da stavite odluku u tuđe ruke. Čovjek je ubjeđivao Kennedyja da ne nastavi borbu jer bi ja u tom slučaju bio diskvalificiran, što je mogao uraditi, ali je nastavio borbu kao pravi borac i ima moj naklon do poda zbog toga” objavio je Stošić na Facebooku.




Foto: Vincent Carchietta 

2718
Kategorije: MMA
Tagovi: Darko Stošić
Najpopularnije
Najnovije