Autor: Admin
Datum objave: 20.05.2012
Komentari:
5,00


STRIKEFORCE GP FINAL REZULTATI

Daniel Cormier pobjedio Barnetta

Sinoć je u HP Pavilionu u San Joseu održan Strikeforceov Grand Prix finalni meč na kojem je Daniel Cormier jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio Josha Barnetta...

 

U glavnoj borbi večeri borac koji na početku čak nije bio niti među sudionicima Strikeforce Grand Prix turnira Daniel Cormier je na kraju osvojio turnir pobjedivši Josha Barnetta u finalnom meču. Dvojica sudaca su dala pobjedu Cormieru rezultatom 50-45 dok je jedan dao 49-46 za Cormiera.

 

Do kraja borbe Joshovo desno oko je bilo plavo.

 

„Samo se želim fokusirati na činjenicu da sam pobjedio Josha Barnetta. Prije godinu dana, nisam mislio da mogu napraviti nešto takvo.“ – rekao je Cormier.

 


 

STRIKEFORCE GP FINAL REZULTATI

 

Daniel Cormier def. Josh Barnett - Odluka (Jednoglasna)

 

Gilbert Melendez def. Josh Thomson - Odluka (Podijeljena)

 

Rafael Cavalcante def. Mike Kyle - Poluga(guillotine)

 

Chris Spang def. Nah-Shon Burrell - TKO

 

Isaac Vallie-Flagg def. Gesias Cavalcante - Odluka (Podijeljena)

 

Guto Inocente def. Virgil Zwicker - Odluka (Jednoglasna)

 

Gian Villante def. Derrick Mehmen - Odluka (Jednoglasna)

 

Quinn Mulhern def. Yuri Villefort - Odluka (Podijeljena)

 

Bobby Green def. James Terry - Odluka (Podijeljena)

2430
Kategorije: MMA
Tagovi: Strikeforce, Josh Barnett, Daniel Cormier
Komentari
# 8 Dana 07.01.2016 - 11:50 Adonica ... je rekao/la:
A few years ago I'd have to pay someone for this inoiamrtofn. http://qetowwjpsr.com [url=http://cznjpdnnk.com]cznjpdnnk[/url] [link=http://axrgaeyaml.com]axrgaeyaml[/link]
 
# 7 Dana 26.12.2015 - 11:23 Development ... je rekao/la:
it was to save a show to have it go on. Many are speculating he just may go aiagnst his own words and fight Jon Jones at 205. Jones says, NO, too. We'll see. What do you think? Register and leave a comment.
 
# 6 Dana 21.05.2012 - 00:51 Aperkat ... je rekao/la:
Svaka cast Cormieru na odlicnom nastupu! Izmjenio je Barnettu fizionomiju lica. Sve govori i ne bas cesta pojava u ringu tj. Kad je Cormier zatrazio od sudca da se malo pocisti podloga, jer je bilo klizavo od Barnettove krvi. Nezgodno, ali od takvih ozljeda se borci najbrze oporave, glavno da nije neki lom. Zelim im uspjeh u UFC-u! Sta se tice same veceri, mislim da je Thomson zakinut za pobjedu. Konkretniji je bio od Melendeza i zasluzio pobjedu.
 
# 5 Dana 20.05.2012 - 21:01 tyron ... je rekao/la:
i ja sam cuo da zidane dolazi iz penzije,i da ce opet igrati za real madrid.samsone 26 dobra ti je ta prvo aprilska sala,ali si zakasnio za vise od mjesec i pol dana.
 
# 4 Dana 20.05.2012 - 20:21 samson26 ... je rekao/la:
iznenadjenje,ne znam zasto je josh bio tako oprezan,ko da je htio sigurnu pobjedu na bodove.losa taktika. ej cuo sam da je mirko u dogovoru opet za ufc i to protiv vjerovali ili ne sa fedorom.ko pobjedi bori se za pojas.nadam se da je to istina jer mirko je na treninzima killer, ai u borbi ima preveliki strah od ozljeda, reko je da ce sad ic na sve ili nista.daj boze da i to vidimo, supeeeeeerrr fight:))))
 
# 3 Dana 20.05.2012 - 14:27 Wanderlei ... je rekao/la:
Svaka cast Cormieru,veliki uspjeh..Barnett je bio favorit,i bio je siguran u pobijedu,prema nekim izjavama zadnje vrijeme,ali se pokazalo da u MMA nikad nije sigurno da ce favorit dobiti.I to je dobro.Cestitke Danielu Cormieru..Sad u UFC..A Josh je takodjer odlican borac,trebali bi obojica u UFC ako vec nisu..
 
# 2 Dana 20.05.2012 - 12:43 ko ... je rekao/la:
Svaka cast Danielu za mene najvece iznenadjenje u mma pa taj bi se ladno mogao nositi sa ovim boljim borcima iz UFC-ea.
 
# 1 Dana 20.05.2012 - 11:23 fighter ... je rekao/la:
UHHHHHHHH STO GA DANIEL:RAZBBBBBBIIIIIIIIIIIIII
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije