Autor: Admin
Datum objave: 22.08.2011
Komentari:
0,00


STRUČNI STUDIJ ZA TRENERA HRVANJA

Društveno veleučilište u Zagrebu

Raspisan je natječaj za upis pristupnika na izvanredni stručni studij (uz rad) za izobrazbu trenera iz hrvanja..

 

Studij traje 3 akademske godine (6 semestara), a nastava se organizira u ukupnom trajanju 10-18 dana koncentrirane nastave po semestru.  Na ovoj razini studija studenti svih studijskih grupa slušaju zajedničku nastavu iz temeljnih predmeta u I., III. i V. semestru (Funkcionalna anatomija, Fiziologija sporta i vježbanja, Biomehanika sporta, Metodika i teorija treninga, Sportska medicina...).

 

Tijekom II., IV. i VI. semestra studenti slušaju nastavu iz specijalističkih predmeta vezanih za sport Hrvanje (Kineziološka analiza hrvanja, Metodika kondicijske pripreme u hrvanju, Metodika tehničko-taktičke pripreme u hrvanju, Programiranje treninga u hrvanju, Kontrola treniranosti u hrvanju...). Studij se otvara ukoliko se prijavi dovoljan broj kandidata, a prijave su u tijeku.

 

Prvi razredbeni postupak održat će se u Zagrebu, u subotu, 17.9. 2011. godine, na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

 

Po završetku studija polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u  hrvanju i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE.  Poslije završetka ovoga stručnog studija, moguće je nastaviti školovanje i na specijalističkom diplomskom stručnom studiju za izobrazbu trenera.

 

Nastava I. semestra održat će se predvidivo tijekom mjeseca siječnja 2012. godine.

2301
Kategorije: Hrvanje, Zanimljivosti
Tagovi: Hrvanje
Komentari
# 3 Dana 15.01.2015 - 15:20 Happy ... je rekao/la:
Smart thninikg - a clever way of looking at it. http://nlczndmwq.com [url=http://bwiqvu.com]bwiqvu[/url] [link=http://ofigji.com]ofigji[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 06:50 Davion ... je rekao/la:
That's a smart way of lonokig at the world. http://giugnvrugp.com [url=http://nlocvx.com]nlocvx[/url] [link=http://lvoief.com]lvoief[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 11:26 Marilu ... je rekao/la:
Wow I must confess you make some very trnhancet points.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije