Autor: Admin
Datum objave: 21.02.2013
Komentari:
3,00


SVE SPREMNO ZA FANTASTIČNU VEČER U OPATIJI

Fightcard

Opatija Fight Club u suradnji sa svojim partnerima i sponzorima tijekom nadolazećih dana pružit će Opatiji, Rijeci, ali i kompletnoj regiji priliku da uživaju u zaista pravom međunarodnom borilačkom spektaklu Opatija Fight Night 5.

 

Uvod u veličanstvenu subotnju noć u Kristalnoj dvorani i 12 fantastičnih mečeva koji će se održati 23. veljače s početkom u 20 sati predstavljat će SuperKombat javni sparinzi po K-1 pravilima na kojima će sudjelovati talentirani teškaši iz svih država u regiji, a očekuju se također i gosti iz Nizozemske. Javni sparinzi održat će se u petak u ZTC-u na etaži 2 s početkom u 14 sati, a nakon sparinga u 17 sati na rasporedu je službeno vaganje svih boraca koji nastupaju na OFN-u 5, njihovo druženje s fanovima i glavna konferencija za medije.

 

Za javne sparinge teškaša u petak u ZTC-u s početkom u 14 sati neće se naplaćivati ulaznica i bit će to odlična prilika da se svi uvjere o koliko se napornom sportu radi, a ovim putem pozivamo također i sve koji se žele okušati malo rekreativno u ringu s potpunom zaštitnom opremom da se također pridruže. Tko zna, možda upravo netko od njih svojim talentom zapne za oko predsjedniku SuperKombata!

 

Opatija Fight Night 5 svojom prezentacijom vještina uveličat će i pripadnici specijalne policije u Rijeci, koji će na samom početku u subotu navečer u Kristalnoj dvorani pokazati svim gledateljima kakvim mogućnostima raspolažu, a s obzirom da su prošle godine osvojili brojne pohvale publike, ne sumnjamo da će i za ovu godinu pripremiti atraktivan show.

 

Nažalost tijekom posljednjeg tjedna dogodila se još jedna ozljeda, Španjolac Dopazo Lopez završio je u bolnici u karanteni zbog osipa koji je zadobio te rana na rukama te je čak i moguće da će morati biti podvrgnut operativnom zahvati. Organizator je brzo reagirao i kao zamjenu pozvao Bahrudina Mahmića iz Opatije, koji je u Kristalnoj dvorani već nastupio prije dvije godine kada je ostavio zaista sjajan dojam, no nažalost suci su ga oštetili te je tom prilikom poražen, ali sada ima priliku još jednom potvrditi svoju kvalitetu pod kristalnim lusterom.

 

Kompletan projekt pratit će kamere Eurosporta koji će najbolje mečeve iz Kristalne dvorane emitirati u čak 75 država svijeta u kojima živi čak milijardu i 500 milijuna stanovnika, a uživo će se moći pratiti na Fight Channelu u svim država regije.

 

Opatija Fight Night 5 popis borbi:

 

K-1 -71 kg: Hrvoje Bajić (Hrvatska) VS Walid Dioua (Maroko)

 

K-1 -86 kg: Lovro Brčić (Hrvatska) VS Nicolo La Mura (Italija)

 

K-1 -60 kg: Veronika Golčić (Hrvatska) VS Ajla Lukač (Srbija)

 

MMA -77 kg: Niki Ružić (Hrvatska) VS Abubakar Omayev (Ruska Federacija)

 

Pro box -76 kg: Gordan Glišić (Hrvatska) VS Haris Čolaković (Srbija)

 

K-1 95+ kg SuperKombat: Ante Verunica (Hrvatska ) VS Rok Štrucl (Slovenija)

 

K-1 95+ kg SuperKombat: Tomaž Simonič (Slovenija) VS Muamer Tufekčić (BiH)

 

 

K-1 95+ kg SuperKombat: Dino Belošević (Hrvatska) VS Luis Morais (Portugal)

 

K-1 95+ kg SuperKombat: Uroš Veličevič (Slovenija) VS Giannis Stoforidis (Grčka)

 

K-1 -81 kg: Zlatko Bajić (Hrvatska) VS Bahrudin Mahmić (BiH)

 

K-1 95+ kg: Mladen Brestovac (Hrvatska) VS Andy van Steene (Belgija)

 

 K-1 -91 kg: Ivan Stanić (Hrvatska) VS Laurent Attrifi (Belgija)

1857
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Komentari
# 6 Dana 24.02.2013 - 00:05 makaveli ... je rekao/la:
Tocno kako sam i rekao za bajica...dogovoren mec
 
# 5 Dana 23.02.2013 - 01:33 makaveli ... je rekao/la:
Zasto me ne cudi mjenjanje protivnika bajicu...ovaj bosanac je neka peta klasa...sramotno
 
# 4 Dana 22.02.2013 - 15:25 k-1 ... je rekao/la:
IDEMO NAŠI DO POBJEDE. NEMA PREDAJE.
 
# 3 Dana 21.02.2013 - 13:51 prognoza ... je rekao/la:
1 borba poraz Bajića, 2 borba poraz La Mura, 3 borba poraz Lukač, 4 borba poraz Ružića, 5 borba poraz Čolakovića, 6 borba poraz Verunice, 7 borba poraz Simoniča, 8 borba poraz Beloševića, 9 borba poraz Veličevića, 10 borba poraz Bajića, 11 borba poraz Steene, 12 borba poraz Stanića. REALNOST ako se više sile ne umješaju.
 
# 2 Dana 21.02.2013 - 13:23 RI ... je rekao/la:
Nije loš fight card bez obzira na sve. Fali nekoliko naših kvalitetnijih boraca ali moglo bi bit dobro samo da ne bude krađe u suđenju.
 
# 1 Dana 21.02.2013 - 13:19 zg....... ... je rekao/la:
grdne batine čekaju Zlaju ako se to ne riješi unaprijed.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije