Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


SVE SPREMNO ZA JOŠ JEDAN OBRAČUN

Sve je spremno za sutrašnji okršaj u velikoj dvorani na Gripama u Splitu. Najmlađa država na svijetu dolazi u Hrvatsku suprostaviti se najboljim hrvatskim borcima a Francuz Zinedine Hameur će pokušati obraniti titulu prvaka po K-1 pravilima od našeg Pitbulla Gordana Jukića. Jukić je spreman vratiti mu istom mjerom nakon što ga je Francuz nokautirao prošle godine u Budvi. Zinedine Hamuer je Alžirac koji živi i trenira u Francuskoj. U profesionalce je ušao tek prije dvije godine a protiv njega je slavio i naš Marko Tomasović u polufinalnom meču K-1 turnira osmorice u Debrecenu u kolovozu 2006. godine. Jukić je odličan borac koji je u 30-ak borbi izgubio tek 4 puta, i spreman je zauzeti vrh Europe.

Na programu je još 8 borbi po K-1, Low Kick i Ultimate fight pravilima. Gledatelji će moći i uživati u dvije borbe u boksu u kojima će nastupiti splitski Olimpijac Marko Tomasović protiv Ivana Madžara iz Bosne i Hercegovine i povratnik Duje Poštenjak protiv Slavomira Dendisa.

Jukić je spreman, a spreman je i dubrovčanin Maro Perak za svoju 12 borbu. Perak nezna za poraz, nada hrvatskog ultimate fighta, nitko mu nije odbio ni pera u borbama, većinu završava nokautom u prvoj rundi a u ovoj borbi će mu se suprostaviti Amir Lekaj koji trenutno trenira u Švicarskoj. Na prošlom obračunu prikazao je što čeka njegove buduće protivnike, svojom specijalkom „soccer kickom“ je rasturio Brazilca. O Peraku je prije nekoliko dana izašla reportaža u Slobodnoj Dalmaciji u kojoj Perak „poziva CroCop-a u ring“. Perak je također potpisao ugovor sa svojim matičnim klubom te će se oni brinuti o njegovim sljedećim nastupima a poziv upućen Cro Copu je vjerojatno medijska propaganda.

Osim spomenutih hrvatske boje će braniti i Ostojić, Tovarović, Radnić i Zadranin Kalmeta, a  uopće ne sumnjamo da će spektakl privući velik broj  fanova ovih sportova.

PROGRAM:

1. WAKO PRO K1 TITULA PRVAKA EUROPE Gordan Jukić (PB ST)- Zinedine Hameur (Alžir/Francuska)
2. BOKS SUPERTEŠKA Marko Tomasović (PB ST)- Ivan Madžar (BiH)
3. K1 SUPERTEŠKA Domagoj Ostojić (Milenium ST)- Azem Maksutaj (Kosovo/Švicarska)
4. ULTIMATE FIGHT TEŠKA Maro Perak (Gladiator Dubrovnik)- Amir Lekaj (Kosovo/ Švicarska)
5. K1 SUPERTEŠKA Damir Tovarović (PB ST)- Mirko Vlahović (Crna Gora)
6. FULL CONTACT TEŠKA Luka Kalmeta (PB Zadar)- Isen Gjugjaj (Kosovo/Švicarska)
7. K1 SREDNJA Frane Radnić (PB ST)- Butrint Rama (Kosovo/ Švicarska)
8. FULL CONTACT TEŠKA KATEGORIJA Agron Preteni (Pit bull Split)- Josip Semer (BiH)
9. BOKS SUPERSREDNJA KATEGORIJA Duje Poštenjak (PB ST)- Slavomir Dendis (Slovačka)
10. LOW KICK SREDNJA KATEGORIJA Nevena Juranović (PB ST) - Edita Lešnik (Kobra Imotski)
11. FULL CONTACT POLUSREDNJA KATEGORIJA Nikola Matić (BiH)- Ivan Stupalo (PB ST)

1937
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije