Autor: Korina Haler
Datum objave: 03.12.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TAEKWONDO I KARATE ZA NAJMLAĐE

Sretno odrastanje

Sve su češće optužbe učitelja i učiteljica u školama da su djeca hiperaktivna te da se izražavaju na ne primjeren način (psovke, uvrede i sl.). Dječje informativke pune se porukama za roditelje kako su djeca neposlušna te se sa njima ne može izaći na kraj.
Obično roditelji ostanu uvrijeđeni jer je njihovo dijete za njih najdivnije na svijetu te ne žele prihvatiti istinu. To ne treba biti tako. Ukoliko je uistinu dijete puno energije, kao što je slučaj kod većina današnje djece, onda treba samo uvesti neke nove navike u svakodnevnicu.

Za početak treba izbaciti šećer jer djeca dokazano od njega imaju previše negativne energije a onda ih upisati na neki sport. Mi predlažemo karate ili taekwondo jer se u većini dvorana osnovnih škola odvijaju treninzi po prihvatljivim cijenama. Cijene u školskim dvoranama za taekwondo kreću se od 100 do 150 kn mjesečno i treninzi su 3 puta tjedno po sat i pol.

To je sasvim dovoljno da vaše dijete istroši negativnu energiju te stekne neka nova znanja i vještine. Karate i taekwondo sigurno će mu pomoći u razvoju, upoznati će nove prijatelje te imati sretnije djetinjstvo. Samim time i vi ćete biti opušteniji i sretniji jer nećete primati dobronamjerne kritike učitelja po informativkama.

 

 

 

 

2715
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, Karate
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije