Autor: Admin
Datum objave: 17.12.2012
Komentari:
0,00


TAEKWONDO KLUB DUBRAVA U GOSTIMA

Kod Bjeloruske Taekwondo Federacije

Na poziv Bjeloruske taekwondo federacije ekipa taekwondo kluba Dubrava 10.12.2012. otputovala je na petodnevni trening kamp.

 

Na kraju tjedna, 16.-17.12.2012. održan je „Bjelorusia Open Cup“ koji je organiziran prema olimpijskim pravilima što znači borbom za treće mjesto kroz repasaž. Taj se princip pokazao odličnim za neke naše borce.

 

Bruno Rezo, do 68 kg., izgubio je u prvom kolu od kasnijeg prvaka ali je kroz dvije pobjede u repasažu stigao do bronce.

 

Tomislav Karaula, brončani s ovogodišnjeg prvenstva Europe do 63 kg., ostvario je dvije suverene pobjede da bi u polufinalu izgubio u vrlo bezidejnom nastupu.Međutim u repasažu mu se vratilo dobro raspoloženje i odličnom je borbom potvrdio broncu.

 

Ivan Gavran, do 68 kg., ponovo nas je ugodno izneadio! Ivan je još uvijek junior i tri pobjede u seniorskoj konkrenciji velika su stvar za ovako mladog i neiskusng borca.

 

Antonio Divković, također junior u seniorskoj kategorij do 58 kg, odradio je dva vrlo atraktivna meča, ali je nažalost ostao bez medalje.

 

U ženskoj kategoriji do 57 kg. nastupile su Ena Ćorić i Karla Krsnik koje su se nakon dva odrađena meča našle u finalu. Ena je bodom razlike stigla do pobjede.

 

Marija Štetić, seniorka do 62 kg., s dvije pobjede stigla je do zlata kao i Iva Radoš u teškoj kategoriji.

 

Od sportaša iz Hrvatske nastupila je i Brigita Mamić, članica TK Novi Zagreb koja je s dvije pobjede ovojila srebrnu medalju do 53 kg.

 

Nakon tjedan dana vrlo dinamičnih treninga I nakon vrlo dobrog nastupa na turniru odlazimo prepuni pozitivnih utisaka jer smo ugošćeni na najbolji mogući način.

 

Pogotovo su zadovoljni osvajači zlatnih medalja koji su nagrađeni mobitelima i novčanim nagradama.

1502
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije