Autor: Admin
Datum objave: 13.02.2012
Komentari:
0,00


TAEKWONDO REPREZETATIVCI OTPUTOVALI U MEKSIKO

Na pripreme

Hrvatske reprezetativke Lucija i Ana Zaninović zajedno sa svojim suborkinjama otišle su u Meksiko gdje će odraditi pripreme...

 

U Meksiko su uz sestre Zaninović otputovali Petra Matijašević, Martina Zubčić i Marina Sumić, a šef im je najbolji hrvatski trener za prošlu godinu Toni Tomas.

 

"Sportski centar u Meksiku, u La Lomi, nalazi se na 2.500 metara nadmorske visine. To je mjesto u kojem treniraju sportaši iz raznih sportova, primjerice, tu se prije Olimpijskih igara u Pekingu pripremao američki plivač Michael Phelps koji je potom osvojio nevjerojatnih osam zlata na tim Igrama. Tamo imamo odlične uvjete i lani nam je to bila dobra polazna točka "- kazao je Tomas.

 

Nakon priprema u Meksiku spomenutih pet djevojaka nastupit će na jakom turniru u olimpijskim kategorijama u Las Vegasu (21. do 24. veljače), a po povratku u Europu očekuju ih turniri u Belgiji i Nizozemskoj te EP u Manchesteru (3. do 6. svibnja).

 

Nakon toga, povlačenje na trening i čekanje Olimpijskih igara uz mogući nastup na Svjetskom studentskom prvenstvu u Koreji.

2355
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS, Ana Zaninović, Lucija Zaninović
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije