Autor: Ana Bukovac
Datum objave: 16.11.2012
Komentari:
0,00


TERETANA ILI THAI BO?

Odaberite svoju vrstu rekreacije

Žene inače imaju uvijek problema oko odabra pa će isto tako teško odlučiti koja vrsta rekreacije im više odgovara. Nema smisla govoriti o manama ijednog od ponuđenoga jer oba odabira su odlična. Jedina je razlika što će svaki od njih drugačije djelovati na naš duh i tijelo.


Thai bo je odličan izbor za osobe vedrijega duha i ljubitelje borilačkih sportova i vještina koji ne preferiraju borbu ali bi voljeli naučiti vještinu koja će im uvijek dobro poslužiti za samoobranu. Osim što ćete naučiti ponešto od Tae kwon doa, Muay thai-a, Karatea …. uz pomoć Thai bo-a izgubiti ćete kilograme te steći kondiciju. Treninzi se odvijaju uz glazbu i zahvaljujući kombinaciji aerobika i borilačkih vještina zajamčena vam je zabava prilikom koje ćete se pošteno preznojiti i izbaciti sav stres iz sebe . Veliku radost donijeti će vam napredak koji će biti vidljiv iz treninga u trening.


Nema sumnje da ćete na treninzima upoznati zanimljive ljude i sklopiti odlična poznanstva pa će to još dodatno upotpuniti vaš život.

Onima koji nakon napornog radnog dana nemaju ambicija niti volje previše razmišljati već negativnu energiju žele iz sebe izbaciti na neki manje psihički zahtjevan način odlično će poslužiti teretana.


Osim što će u njoj oblikovati svoje mišiće tamo će ostaviti svu negativnu energiju koju su tokom dana sakupljali. Teretana je odličan izbor i za one ljenije koji se ne mogu natjerati raditi kontinuirano pod povećanim intenzitetom jer će si pauzu moći uzeti kada požele ili pak samo promijeniti spravu.

Kada se govori o teretani dobro je i pripomenuti da je ona odličan odabir djevojkama koje vole vježbati s muškarcima te kojima su njihova isklesana tijela poticaj za vježbanje. Ako se osjećaju ugodno u njihovoj blizini i ako su im oni dovoljna motivacija da se redovito pojavljuju na treningu i pošteno ga odrade onda je i to svakako veliki plus za odabir teretane.


Teretana ili Thai bo? Pa dalo bi se zaključiti da bi bilo najbolje pronaći vremena za oboje i time dobiti odličnu kombinaciju za naš duh i tijelo. Pošto je to danas gotovo nemoguća misija jer imamo sve manje vremena za sebe isključivo o željama pojedinca ovisi za što se je bolje opredijeliti. Ovoga puta u odabiru ne možete pogriješiti. Bitno je odabrati ono što će vam predstavljati svijetlu točku u tome danu i gdje ćete se zaputiti uz osmijeh na licu.
6511
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije