Autor: mi
Datum objave: 04.08.2015


'Terror' Trušček: Nema boljeg mjesta od Rusije za 30. pobjedu u karijeri

Ivica Trušček tijekom svoje osmogodišnje karijere borio se na najrazličitijim priredbama.

'Terror' je sudjelovao na priredbama koje su predvodili Fedor i Alexander Emelianenko, a 22. kolovoza u Groznom  čeka ga još jedan veliki event.

Trušček će se boriti na Akhmat Fight Showu protiv Abubakara Vagaeva (4-1), a u glavnoj borbi večeri sastaju se Badr Hari i Ismael Londt.

„Nakon četiri uvjerljive pobjede nokautima u 1. rundi, doduše protiv loših boraca, što se svejedno pokazalo kao dobar potez i Rusi su saznali za njih pa me opet zovu na svoje evente. Borim se na Akhmat priredbi, zajedno s Poturkom, Samedovim i Harijem."


"Meč je u velter kategoriji, ali to ovaj put nebi trebalo biti pogubno za mene jer moj protivnik, Abubakar Vagaev, nije hrvač, što je čudno s obzirom da je Čečen, nego je kickboksač. Dečko je 10 godina mlađi od mene, brži, viši i jači, ali sam ja puno iskusniji, pa tu vidim svoju šansu za pobjedu, ali se bojim da ako meč bude gust da nemam velike izglede za slavlje na bodove kod sudaca. U tom slučaju ići ću na ground and pound i pokušati završiti borbu prije isteka vremena. Bila bi mi to 30. profi pobjeda i gdje boljeg mjesta od Rusije gdje sam dosad svaki put kiksao i gubio ili tjesno ili prekidima, ali uvjek gubio...“ izjavio je 'Terror' za Cro Ring.


941
Kategorije: MMA
Tagovi: Badr Hari, Ivica Trušček
Najpopularnije
Najnovije