Autor: mi
Datum objave: 02.11.2019


‘The Rock’ će glumiti legendarnog Marka Kerra

Legendarni Mark Kerr dobit će film o svom životu, a glumit će ga najplaćenija filmska zvijezda Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Vijest je objavio sam ‘The Rock’ nakon najavne press konferencije za UFC 245. Filmska zvijezda i bivši kečer uručit će i BMF pojas pobjendnku borbe između Natea Diaza i Jorgea Masvidala.


„Ponosam sam što mogu reći da ćemo ja i Seven Bucks Productions snimati film o jednom od vaših očeva osnivača 'Smashing machineu' Marku Kerru” izjavio je Johnson.

Danas 50. godišnji Kerr je jedan od pionira slobodne borbe.

Kao član Sveučilišta Syracuse bio je prvak divizije I u hrvanju. 1994. je bio prvak SAD-a u hrvanju slobodnim stilom. Poslije je osvojio i tri ADCC prvenstva.


Prvi MMA nastup je odradio na Vale Tudo Svjetskom Prvenstvu 1997. u Brazilu i osvojio turnir s tri pobjede u istoj večeri. Te iste godine osvojio je dva UFC-ova turnira teškaša i zatim otišao u PRIDE gdje je na drugoj priredbi japanske promocije u ožujku 1998. diskvalifikacijom pobijedio Branka Cikatića. Specijalka u ranim dnaima bila mu je, kao i njegovom prijatelju Marku Colemanu, srušiti protivnika i udarati ga glavom u glavu.


O njegovom životu već je snimljen odličan dokumentarni film 'The Smashing machine'

u kojem se prikazuje i njegova ovisnost o lijekovima protiv bolova.


„Kao svi mi i kao puno ovih boraca on se borio sa svojim demonima. Demonima ovisnsti, demonima mentalnog zdravlja. Demonima oritiska borbe pred 20, 30, 40 ili 50 000 ljudi i onome što to nekome čini” dodao je 'The Rock'.



1236
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije