Autor: mi
Datum objave: 22.05.2019


Thurman: Napravit ću Pacquiaou ono što je on napravio De La Hoyi

Keith Thurman (29-0, 22 KO) sprema se poslati legendu u mirovinu.

Neporaženi Amerikanac 20. srpnja u Las Vegasu se bori s jedinim svjetskom prvakom u osam težinskih kategorija Mannyjem Pacquiaom (60-7-2, 39 KO).

Thurman je WBA 'super' prvak u velteru, dok je 40-godišnji Filipinac 'regularni' WBA prvak.

30-godišnji 'One Time' dugo je izbivao zbog operacije lakta i potom ozljede šake. U međuvremenu je upraznio WBC-ov naslov, a vratio se u siječnju i uz dosta problema pobijedio Josesita Lopeza.

"Čekao sam 22 mjeseca da se vratim u igru. Ali, ja sam profesionalni sportaš. Mi imamo svoje uspone i padove i očigledno vaš momak 'One Time' Thurman je ponovno u usponu. Ne želite propustiti ovu borbu pogotovo zato jer će Pacquiaou biti posljednja."


"Za posljednju borbu s Josesitom Lopezom trenirao sam sam, sada sam unajmio dvojicu osobnih trenera. Radio sam naporno kako bih postao svjetski prvak i želio sam se boriti s najvećim imenima ovog sporta. Već sam se prije puno godina želio boriti s Floydom Mayweatherom i Mannyjem Pacquiaom. Vremena se mijenjaju. Floyd je otišao. Manny je ovdje i ja sam spreman izazvati legendu. 20. srpnja ona će nestati. On je legenda i ostat će zauvijek upamćen u ovom sportu, ali napravit ću Mannyju Pacquiaou ono što je on napravio Oscaru De La Hoyi."


"Možete proguglati, De La Hoya se nikad više nije borio nakon borbe s Pacquiaom. I Manny Pacquiao se nikad više neće boriti nakon meča sa mnom. Dan poslije borbe nitko neće pričati o revanšu iako postoji ta klauzula u ugovoru. Ovo će biti posljednja Pacquiaova borba."


Tada 35-godišnji De La Hoya se borio s Pacquiaom u prosincu 2008. Njegov kut prekinuo je meč nakon osme runde, a De La Hoya je nakon poraza zaključio borilačku karijeru.




472
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Keith Thurman
Najpopularnije
Najnovije