Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Tigrovi kod gradonačelnika

Danas su najuspješniji članovi Tigra pozvani u Ured gradonačelnika na primanje, povodom iznimnih rezultata postignutih u tijekom 2008. Godine.Na primanju su bili prvaci Hrvatske za 2008. Lucija Cicvara, Petra Lončar, Mateja Kunović, Petra Miskić, Denis Šiljac, Robert Basara, Luka Mlinac, Igor Predović i Marino Štefanac, viceprvaci Andreas Hlad, Edis Sušić, Antonio Mišetić, Nancy Magdić i Magdalena Grubić. Natjecatelji Tigra ove su godine osvojili 11 titula pojedinačnih prvaka Hrvatske, 9 titula viceprvaka Hrvatske i 16 brončanih medalja na PH. Osim toga osvojili su i 3 titule pobjednika Hrvatskog kupa.Posebno treba istaknuti17 zlatnih medalja sa jakih međunarodnih natjecanja u Italiji, Njemačkoj, Austriji i Bih, 13 srebrnih i 15 brončanih medalja sa tih natjecanja.Tigar je ove godine ekipno Prvak Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta. Treba spomenuti i da su Mateja Kunović, Robert Basara, Tena Kunović Igor Predović i Lucija Cicvara nekoliko puta proglašavani za najbolje natjecatelje na raznim međunarodnim turnirima i na Prvenstvu Hrvatske.

Mladi Tigrovi kod gradonačelnika Jelića

Gradonačelnik Damir Jelić izjavio je da je sretan što može ugostiti veliki broj uspješnih sportaša iz jednog kluba. Posebno ga je dojmila povezanost članova kluba, što se vidi i na pojedinačnim, ali i na ekipnim rezultatima, a što nije uobičajeno za pojedinačne sportove. Također, primjetio je i da Tigrovi imaju specifični oblik borbe koji je superioran u odnosu na druge klubove. U šali je obećao i dolazak u blic kontrolu na trening Tigra u dvoranu HV, kako bi klubu dao još veću podršku u radu.

Trener Tigrova Zoran Cicvara i gradonačenik Jelić

Trener Zoran Cicvara je potvrdio konstataciju Gradonačelnika o posebnom stilu borbe koju imaju polaznici Tigrove škole, i objasnio je da je Škola Tigra, rezultat  iskustva skupljenih tijekom svoje borilačke i trenerske karijere. Škola Tigra se posebno oslanja na stil borbe koji imaju članovi  ALL STAR AMERICA TEAM, posebno Raymonda Danielsa, koji je već niz godina svjetski prvak u kickboxingu. Gradonačelnik Jelić je nakon toga podijelio poklone članovima Tigra i zahvalio im se na dolasku, nakon čega je uslijedilo zajedničko slikanje, kao jedna lijepa uspomena na nezaboravni događaj koji su doživjeli ovi mladi športaši.

2609
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije