Autor: Admin
Datum objave: 31.07.2011
Komentari:
0,00


TIM KENNEDY LAKO PROTIV ROBBIEA LAWLERA

14. pobjeda u karijeri

Tim Kennedy je uspio jednoglasnom odlukom sudaca pobjediti Robbie Lawlera kojemu je ovo drugi uzastopni poraz

 

Koristeći svoje prednosti u hrvanju, Tim Kennedy je uspio kontrolirati borbu koja je potrajala svih 15 minuta, odnosno 3 runde. Ovo je bila druga pobjeda za Kennedyja u ovoj godini, koji je sada popravio svoj osobni rekord na 14 pobjeda i 3 poraza. Robbie Lawler je upisao 8. poraz, drugi uzastopni ove godine.

 

U prvoj rundi Kennedy je uspio svojim hrvačkim sposobnostima rušiti Lawlera i doći u top poziciju. Kasnije u istoj rundi Kennedy je došao u još jednu dominantnu poziciju a nakon 30 sekundi prešao u „full mount“. Lawler se uspio „odhrvati“ i ponovno naći na nogama nakon čega su borci zatvorili rundu izmjenom udraca.

 

 

 

U drugoj rundi Kennedy je više koristio rušenja i hrvanje dok je Lawler ispucao nekoliko jakih udraca, uključujući odličan aperkat koji je raskrvario Kennedyjev nos. Kennedy je bio sve bolji u top poziciji, ispucavajući podosta udaraca prema Lawleru i kontrolirajući borbu.

 

Treća runda je obilježena ponešto slabijom akcijom, obojica boraca su bili izmoreni.

 

Kennedy je je i u trećoj rundi bio favorit na sučevim listama pa je tako jednoglasnom odlukom sudaca upisao 14. pobjedu u svojoj karijeri.

2751
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Tim Kennedy, Robbie Lawler
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije