Autor: Admin
Datum objave: 07.12.2011
Komentari:
0,00


TITO ORTIZ O PROŠLOSTI

Zadovoljan sam učinjenim

UFC 140 će se održati ovog vikenda u Torontu a jedna od glavnih borbi večeri je posebno zanimljiva, Tito Ortiz protiv Antonia Rogeria Nogueie..

 

Titio Ortiz je za MMA Weekly dao svoje mišljenje o UFC-u, svojim počecima, nadolazećoj borbi i s kim bi se htio boriti u zadnjoj profesionalnoj borbi u svojoj karijeri.

 

Tako je Ortiz rekao da je za UFC na početku svoje karijere mislio da je brutalan, barbarski sport, dvojica boraca u kavezu se bore za opstanak. Sada misli potpuno nešto drugo, to je veliki sport, mješovite borilačke vještine koje oduševljavaju mnoge i koje idu rame uz rame s drugim profesionalnim sportovima.

 

 

 

„Kada sam ušao u sport, ljudi su mogli vidjeti borbu parteraša i kickboksača, jiu jiutsu borca protiv hrvača. Svi oni imaju jednake šanse, oni su svi borci mješovitih borilačkih vještina.“ –rekao je Tito Ortiz.

 

Tito Ortiz je također rekao da je učio na svojim pogreškama i da je zadovoljan svojom prošlošću. Zadovoljan je s onime što je postigao a posebno je ponosan na svoju djecu.

 

Za one koje nisu znali, Ortiz je svoju karijeru dobro unovčio, otvorio je svoju dvoranu, napravio Punishment Brand i sada ima svoju višemilijunsku tvrtku koja proizvodi borilačku opremu. Dokazao se kao vrhunski borac, obiteljski čovjek, biznismen.

 

U prošlosti Tito Ortiz je imao nesporazuma s UFC-om, pogotovo s predsjednikom Danom Whiteom s kojim sada ima korektan odnos ali ipak smatra da još uvijek nisu vratili ono povjerenje koje su imali. Za svoju zadnju borbu u UFC-u izabrao je Forresta Griffina.

2610
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, MMA, Antonio Rogerio Nogueira, UFC 140
Komentari
# 2 Dana 07.12.2011 - 14:24 administrator ... je rekao/la:
#mma U uvodu piše s kim se bori. Tito Ortiz ima još dvije borbe prema ugovoru, za zadnjeg protivnika bi najradije Griffina.
 
# 1 Dana 07.12.2011 - 11:51 mma ... je rekao/la:
tito je istukao svoju ženu prošle godine i ne bori se sa griffinom nego sa minotorom
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije