Autor: Admin
Datum objave: 18.04.2012
Komentari:
0,00


TKD MARJAN ODLIČNA NA PRVENSTVU HRVATSKE

Kanaet porazio Grgića

Fantastičan rezultat ostvarili su natjecatelji taekwondo kluba Marjan na seniorskom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu.

 

Godinama su sestre Zaninović nositelji kvalitete i Marjan se uvijek vraćao sa ekipnim peharima uglavnom zahvaljujući njihovim odličjima. Bez pomoći Ane i Lucije koje se pripremaju za EP u Manchesteru i OI u Londonu taekwondo klub Marjan je završio na drugom mjestu među seniorima odnosno trećem u ukupnom poretku.

 

Uz važan podatak da je Marjan nastupio sa tek sedam natjecatelja zbog još nekoliko ozlijeđenih članova poput Tanje Rastović ili Marine Usanović, u Split su se vratili sa pet medalja odnosno tri zlata.

 

Petra Matijašević je očekivano odnijela zlatno odličje u kategoriji do 67 kilograma, ali je pravu senzaciju priredio juniorski dvojac Lovre Brečić – Toni Kanaet.

 

 

 

Lovre Brečić je u finalu kategorije do 54 kilograma slavio protiv dugogodišnjeg reprezentativca Mirka Madžara iz splitskog Galeba dok je Toni Kanaet na putu prema zlatu pobijedio svjetskog prvaka Filipa Grgića, uz Anu Zaninović jedinog prvaka svijeta u taekwondou u hrvatskoj povijesti. Nakon pobjede protiv Grgića Kanaet je u finalu do 68 kilograma deklasirao Sašu Kopetija iz Zaprešića rezultatom 13:0.

 

Iz Marjana su se brončanim odličjima okitili još Marin Nevešćanin i Luka Bugarin.

1976
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije