Autor: Admin
Datum objave: 23.04.2012
Komentari:
0,00


TKD ORKA AS NASTUPIO NA DAN GUN OPENU

Odlični rezultati

U subotu 21.04. odrzano je međunarodno natjecanje DAN-GUN OPEN 2012., natjecanje je održano u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

 

Same brojke kažu da je organizator taekwondo klub "DAN GUN" odradio odličan posao.Natjecanju je participiralo 617 natjecatelja u disciplinama sportske borbe,formi, te disciplini kick-a.Bitno je spomenuti da je na natjecanju sudjelovao 61 klub iz 6 zemalja (Mađarska,Slovenija,Srbija,Kosovo,BIH i Hrvatska).Kada pogledamo ove brojke nastup i rezultati našeg kluba su odlični.

 

Taekwondo klub "ORKA AS"ZG-DUBRAVA nastupio je na ovom natjecanj sa 12 sportaša,te smo osvojili 9 odličja.Naša mlada i perspektivna ekipa osvojila je 2 ZLATNE, 5 SREBRNE i 2 BRONČANE medalje.Na samom natjecanju u svim diciplinama ostvarili smo 17 pobijeda.Statistika samog natjecanja za naš klub je odlična jer smo u konkurenciji 61 kluba u sveukupnom plasmanu svih disciplina zauzeli odlično 11. mjesto,dok su naše četiri cure u sveukupnom plasmanu zauzele 4.mjesto.Moramo pohvaliti i naše najmlađe natjecatelje koji su u konkurenciji vrtičanaca sveukupno zauzeli 4.mjesto dok su cure u toj konkurenciji zauzele 3.MJESTO!Naravno da nećemo zaboraviti i naše predstavnike u disciplini KICK-a koji su svojim odličnim nastupom zauzeli u ekipnom plasmanu 3.MJESTO, te nastavili odličan niz rezultata i po četvrti put za redom osvojili pehar!

 

Treneri Josip i Stjepan Garip su iznimno zadovoljni i ponosni  na svoju ekipu.Istaknuli bi pojedince koji su po prvi puta nastupili na taekwondo natjecanju:MATEO SERTIĆ:nažalost uz super nastup izgubio je prvu borbu.TEO BEŠIĆ koji na svom prvom nastupu pobjeđuje u tri borbe i osvaja srebrnu medalju.I naša najbolja početnica IVA ĆURIĆ koja je nanizala dvije pobjede sa bodovnom razlikom 36:4 i osvojila na svom prvom nastupu zlatnu medalju.

 

Ovaj turnir je odlično odradila i naša druga zlatna predstavnica MARIJA MAJCAN koja je suvereno pobijedila u dvije borbe i "pokupila" ZLATO!

 

Treba istaknuti nastup i našeg "zvrka" HELENU BOROVIĆ koja je izgubila u polufinalnoj borbi,ali njen nastup je bio odličan i borben tj.upravo onakav kakav bi trebao biti na turnirima koji dolaze.Nastup MAJE LJUBANOVIĆ je također bio odličan te je napokon njezin uporan rad došao na naplatu.Maja je odradila dvije odlične borbe koje su taktički bile na zavidnom nivou,i njena forma je počela dobivati uzlaznu putanju.

 

REZULTATI:

Helena Borović 3.mjesto

Iva Ćurić 1.mjesto

Marija Majcan 1. mjesto

Sara Ćibarić 2.mjesto

Maja Ljubanović 2.mjesto

Emanuel Gečević 2.mjesto

Teo Bešić 2.mjesto

Patrik Stupar 3.mjesto

Matija Tunjić 2.mjesto

BEZ PLASMANA: Josip Gečević,Mateo Sertić i Nikolin Ramaj

 

Htjeli bi se zahvaliti svim roditeljima i prijateljima našeg kluba što su pomogli navijanjem i podrškom našim natjecateljima.Posebno i jedno veliko hvala gđi.Sanji Majcan koja je svojom vrhunskom fotografijom popratila nastup našeg kluba na ovom natjecanju.

1322
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije