Autor: Admin
Datum objave: 06.05.2012
Komentari:
0,00


TOMISLAV KARAULA BRONČANI

Europsko seniorsko prvenstvo

Treći dan Europskog taekwondo seniorskog prvenstva u Manchesteru na tatami su izašli Martina Zubčić i Tomislav Karaula, članovi Taekwondo kluba Dubrava.

 

Prva dva dana reprezentacija Hrvatske okitila se zlatom Lucije Zaninović i srebrom Marine Sumić pa su i naši borci s velikim očekivanjem krenuli u svoj pohod.

 

Martina, koja ima cijelu kolekciju medalja s Europskih prvenstava, ovaj put je nažalost zaustavljena u borbi za medalju od predstavnice Mađarske.

 

 

Tomislav je u prvom kolu svladao Litvanca 15:1, u drugom kolu Šveđanina 5:3 da bi u borbi za medalju bio bolji od Nizozemca 11:10. U polufinalu na tatami je izašao protiv Grka u meč koji je završio rezultatom 11:13.

 

„Za Taekwondo klub Dubrava  ova medalja ima poseban sjaj jer nakon Leonarda Pjetraja, dugi niz godina dobre rezultate ostvarivale su djevojke: Ljiljana Kuhta, Miet Filipović, Ana Katalinić, Azra Zukanović, Milica Radočaj, Martina Jazbec, Mia Radoš, Ivona Skorup i Martina Zubčić, te se nadamo da s ovom medaljom kreće i era dečkiju iz Dubrave.“ – kažu nam iz TKD kluba Dubrava.

2099
Kategorije: Karate
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:23 Leonel ... je rekao/la:
Parece-me que o prototipo do dseegnir croata esqueceu de melhor disponibilizar um espae7o adequado para as pernas dos usue1rios, assim como o comprimento, caso contre1rio a projetou somente para quem tem baixa estatura ou ne3o possui os membros inferiores penso que precisa ser aprimorado.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije