Autor: mi
Datum objave: 16.09.2016


Tomislav Spahović priznao ubojstvo

Tomislav Spahović potpisao je sporazum o priznanju krivnje kojim je priznao da je izvršio ubojstvo Amila Geca 22. travnja ove godine, piše Klix.ba

To je potvrdio i njegov odvjetnik Omar Mehmedbašić. Obrana je predlagala šest godina zatvora s obzirom na način na koji je izvršeno krivično djelo i da se Spahović branio, ali je Tužilaštvo KS tražilo 7.5 godina i pristali smo" rekao je Mehmedbašić.

Sporazum će se razmatrati 10. listopada na Kantonalnom sudu u Sarajevu.

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je 26. srpnja optužnicu protiv Tomislava Spahovića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubojstva, te protiv Arlisa Nišića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teške tjelesne ozljede i krivično djelo nedozvoljenog držanja oružja.

Tomislava Spahovića se tereti da je 22. travnja u ulici Nusreta Prohića, u sarajevskom naselju Buća Potok, počinio krivično djelo ubojstva ispalivši pet hitaca u pravcu vozila u kojem se nalazio Gec koji je usljed zadobivenih povreda preminuo 23. travnja.

Istom optužnicom Arlisa Nišića se tereti za nanošenje težih tjelesnih ozljeda na štetu H. Š. kao i za nedozvoljeno nabavljanje i držanje oružja.

Spahović je prvobitno pobjegao, a predao se 28. travnja kada je negirao krivnju. Od tada se nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Sarajevo.




Foto: Fight-madness.com

4835
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA
Najpopularnije
Najnovije