Autor: mi
Datum objave: 10.12.2014


Toni Milanović 20. prosinca bori se u Sao Paulu

Toni Milanović vraća se u ring 20. prosinca u Sao Paulu na priredbi vodeće brazilske kick boks promocije WGP Kickboxing.

Protivnik će mu biti jedan od najboljih brazilskih boraca Felipe Micheletti.

Prošle godine Micheletti se također na WGP priredbi u meču za naslov prvaka Brazila do 95 kilograma borio s pobjednikom Gloryjeva turnira izazivača Saulom Cavalarijem. U tom meču poražen je prekidom u 5. rundi.







Toni Milanović upisao je pobjede u oba nastupa otkako se pridružio Pit Bullu. Posljednji put u ring ušao je u kolovozu na Visu gdje je u prvoj rundi nokautirao Draženka Čosovića. S Milanovićem će u Brazil putovati Gordan Vatavuk, novo pojačanje stručnog stožera Pit Bulla.

U glavnoj borbi večeri u Sao Paulu sastaju se Gloryjev borac i bivši izazivač za It's Showtimeov naslov Alex Sandro Perreira i Ivan Galaz. Održat će se i turnir četvorice u kategoriji do 71.8 kilograma.


Dodajmo da će istog dana, 20. prosinca, u ring ući još dva Pit Bulla. Luka Tomić u Ljubuškom će nastupiti na turniru četvorice u tajlandskom boksu pod okriljem WBC federacije, dok će Frane Radnić nastupiti u boksačkom meču.

1526
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Pit Bull Split
Najpopularnije
Najnovije