Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TRG U PLAMENU

20. svibnja Zagreb će biti domaćin najvećeg borilačkog spektakla u gradu, hrvatski boksač Vedran Akrap će braniti titulu prvaka zemalja izvan Europske Unije a njegov protivnik će biti Rus Alexey Chirkov. Sukladno tome jučer je održana press konferencija u Gradskoj kavani na Jelačić-placu u kojoj je glavni akter Akrap najavio odličnu priredbu i spektakl „Trg u plamenu“. „Očekujem da će me hrabriti oko 20.000 gledatelja. Uz njihovu potporu ne mogu izgubiti. Kreirat ćemo povijest zajedno! Ne opterećujem se vremenskom prognozom jer kiše neće biti! S moje desne strane bit će katedrala, uz Božju pomoć, bit će lijepo vrijeme i ja ću pobijediti!“ – izjavio je Akrap.

Vedran Akrap

Iako nema savršen „score“ 11-5, Vedran je spreman za obranu naslova prvaka. „Protekla 4,5 mjeseca treniram brutalno uz trenera Josipa Baruna i sada samo 40 posto spremniji. Respektiram protivnika koji je ruski prvak, a to samo po sebi znači da je jako dobar, nokauter je. No on dolazi u moj grad, dolazi uzeti nešto što je moje, a nemam riječi da opišem koliko sam motiviran zbog toga. Bit će to izuzetna bora i prilika da se piše povijest.“ – izjavio je Vedran na pressici.

Njegov protivnik će biti Alexey Chirkov, ruski prvak i zaista težak borac. U svojoj profesionalnoj karijeri je imao 21 borbu i ostvario 18 pobjeda. Iako je Chirkov izgubio zadnju borbu, Akrap će se morati dati sve od sebe kako bi pobjedio ovog ruskog nokautera, a ako pobjedi uskoro možemo očekivati borbu za naslov europskog prvaka. Akrap je trenutno 10. na EBU ljestvici.

Osim Akrapovog meča kao glavnog događaja večeri gledatelji će moći uživati i K-1 i Ultimate Fight borbama već poznatih nam i provjerenih boraca kao što su dubrovački Gladiator Maro Perak, splitski Pitbull Frane Radnić, Damir Tovarović i Emil Zoraj.

1785
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije