Autor: mi
Datum objave: 11.06.2018


Trušček: Pobijedio sam u Engleskoj iako su me doveli kao janje na klanje

Ivica Trušček (35-32) pobijedio je u sve četiri borbe ove godine.

Posljednu je ostvario proteklog vikedna u Engleskoj. Giljotinom u drugoj rundi svadao je bivšeg UFC-ovog borca i finalistu Ultimate Fightera Colina 'Freakshow' Fletchera (16-10).


'Terror' je na Otoku slavio protiv svih izgleda. Doputovao je sam, bez trenera, a Dražen Forgač otkrio je i da si je Trušček sam platio zrakoplovnu kartu jer su mu htjeli otkazati meč zbog borbe u Sloveniji protiv Marka Drmonjiča dva tjedna ranije. Organizatori su se bojali da će se ozlijediti i otkazali su mu kartu.


"Znači pobijedio sam u Engleskoj u subotu, makar su me doveli ko janjca na klanje, u planu da ću izgubiti od domaćeg heroja čiji je ulazak u kavez trajao duže od borbe..." objavio je Trušček preko Facebooka.

"U prvih par sekundi sam dobio nekoliko jačih udaraca po glavi i par kickova, ali to je bilo sve. Pogađao sam prednje direkte, imao dva rušenja, posjeo ga na guzicu sa zadnjim direktom, da bi početkom druge runde ulovio giljotinu i natjerao ga na predaju."

"Inače gubim u ovakvim situacijama, kad nemam trenera, a sad sam ne samo bio dobar, nego dominirao cijelu borbu, pa sam posebno sretan da je napokon sve došlo na moje...

"Bez mojih prijatelja iz ATT-a, Black Dragona, Kreše Merčepa i malih Terorci ne bih znao ništ o borenju, a bez sponzora JadroMel ljekoviti jod, BayernGenetik i ReproVet, tiskara Lovreković, kafići Kakadu i Kletica, mljekara Euromilk, JuraSplan namještaj i Birotehnika reklame, ne bih imao ni za kartu do Engleske, pa je zato ovo uspjeh svih nas zajedno, a ne samo moj, i zbog toga sam im vječno zahvalan.


"Nakon 4 pobjede ove godine se oću malo odmoriti od tučnjave i pričekati Forgijev veliki zagrebački fight event u 9. mjesecu."

"Fala svima koji se veselite dok i ja, i makar ne radim ovo samo zbog vas, svakako mi je još draže kad uspijem..."



Foto: Angy Ellis

1415
Kategorije: MMA
Tagovi: Ivica Trušček
Najpopularnije
Najnovije