Autor: Admin
Datum objave: 31.07.2011
Komentari:
5,00


TYRONE WOODLY PORAZIO PAULA DALEYA

Woodly sljedeći izazivač za naslov

Britanskom MMA borcu Paulu Daleyu je ovo trebala biti karta za povratak međutim naišao je na tvrd orah...

 

U borbi dvojice ponajboljih MMA boraca u velteru u Strikeforceovoj organizaciji, udaraču i hrvaču, hrvanje je ovoga puta pobijedilo. Tyron Woodley je sinoć na Strikeforceovoj priredbi porazio Paula Daleya jednoglasnom odlukom sudaca koristeći odličnu taktiku u klinča, rušenja i kontrole.

 

U prvoj rundi Woodley je zadobio udarac od Daleya a zatim ušao u klinč uz ogradu kaveza. Pri pokušaju rušenja, Woodley je zadobio udrac u genitalije, sudac Big John McCarthy je pustio nastavak borbe s opomenom premda bi neki rekli da je trebao dati opomenu Paulu Daleyu.

 

Borci su se opet našli u klinču, ali Woodley nije uspio rušiti Daleyja. Iako nije bilo pretjerano akcije dvojica sudaca su prednost dali Woodleyu dok je treći sudac dao neriješeno.

 

 

 

U drugoj rundi ništa nije mijenjalo, Woodly je opet uhvatio Daleya uz kavez. Ovoga puta Daley je uspio biti srušen, čime je Woodley došao u dobru poziciju ali nešto značajnije nije postigao. Woodley je dobio rundu ali fanovi nisu bili zadovoljni njegovom izvedbom a pogotovo odvijanjem borbu.

 

U trećoj rundi Daley se probudio, ali nakon trideset sekundi Woodly ga je opet rušio, ali je Daley napravio preokret i došao u top poziciju. Nakon odličnih udaraca Daleya, Woodly se uspio oporaviti i okrenuti rundu u svoju korist.

 

Sva tri suca su dala pobjedu 29-28 Woodlyu, kojemu je ovo 9 pobjeda u nizu bez poraza.

2361
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Tyron Woodly, Paul Daley
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije