Autor: Admin
Datum objave: 10.07.2012
Komentari:
0,00


TYSON FURY ĆE ZAVRŠITI DOMINACIJU KLITSCHKOVIH

Prije Klitschkovih želi nokautirati Adameka

Tyson Fury, britanski boksač ima 19 pobjeda bez poraza, želi prekinuti dominaciju braće Klitschko u teškoj kategoriji..

 

Trenutni prvak Irske u teškoj kategorije i bivši britanski i commonwealth prvak Tyson Fury je možda boksač koji bi mogao zaustaviti dominaciju braće Klitschko. U to vjeruje i sam Fury koji je nedavno u Clevedonu pobijedio Amerikanca Vinnyja Maddalonea u borbi za WBO Interkontinental titulu prvaka.

 

U svojih 19 borbi jedino značjnije ime nad kojim je upisao pobjedu je Dereck Chisora.

 

 

Fury vjeruje da niti jedan od dvojice njegovih sunarodnjaka ne mogu srušiti Klitschkove i da su svoje prilike imali. Haye je izgubio od Wladimira dok je Chisora izgubio borbu protiv Vitalija.

 

„Oni su luzeri, vrijeme je da ja zasjam, ovo je moja era i ja ću zasjati kad dobijem priliku. Vodeći sam britanski boksač. Borio sam se sa najboljim boksačima kada usporedite ostale britanske boksače.“ – rekao je Fury.

 

Fury je izjavom aludirao na to da bi David Haye mogao, ukoliko pobijedi Derecka Chisoru, izazvati Klitschka na dvoboj.

 

Promotor Mike Hennessey je malo oprezniji kada su u pitanju Furyjevi protivnici, smatra da Furyju trebaju još dva tri meča kako bi napao braću Klitschko. Spominje se i ime Tomasza Adameka za kojega Fury smatra da ga može nokautirati kad god hoće.

2833
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Wladimir Klitshcko, Tyson Fury
Komentari
# 5 Dana 13.07.2012 - 09:56 KO ... je rekao/la:
Jos samo malo da omatore .
 
# 4 Dana 12.07.2012 - 01:51 Nick ... je rekao/la:
Nema sanse on pa znate ko je Neven Pajkic on je nebitan za boks... Ja zivim u kanadi u Torontu i Pajkic je neki prvak ovdje ali on nebi izdrzo ni jednu rundu sa Vladimirom. Znaci ovo je samo prica mnogo boksera nema poraza u teskoj kategoriji ali kad dodju do Klicka zarade taj prvi i vide ko je sampion...
 
# 3 Dana 11.07.2012 - 10:04 mma ... je rekao/la:
samo junior dos santos ce pobediti klickov....
 
# 2 Dana 10.07.2012 - 18:34 jakov ... je rekao/la:
već mi je puna kapa ljudima dokazivat da slona kritizirati što je slon je glupo. ali evo još ovaj put. kad bi vladimir glumio atraktivnost popušio bi titule u prvom ili drugom meču jer mu brada što smo vidjeli nije najtvrđa brada ukrajine.vitali je bio atraktivan protiv lenoxa on ga je natjerao svojom klasom da bude atraktivan.huck je srčan ali kada bombe počnu stizati odozgo. adameka smo već vidjeli. sa drugim bratom repriza teško išta drugo,za furya ,nije svaki tyson tyson povetkin nema neku izraženu jaku stranu a sa ovima to moraš imati pričekajmo da hrgovića ostavi koja manekenka pa onako ljut nastavak u idućem broju hvala
 
# 1 Dana 10.07.2012 - 12:34 Wanderlei ... je rekao/la:
Nisam bas cuo puno za tog Furya,ne znam kakav je boksac,mozda je dobar,al mislim da mu treba jos iskustva i meceva prije brace Klicko,ipak trenutno nemaju konkurencije(tako se cini) i imaju slabe protivnike i to koriste i pumpaju ime i svoj skor,i imaju pravo.Ali odlicni su boksaci,bez daljnjeg,ne atraktivno boksaju ali za njih ucinkovito ne riskirajuci!Mozda bi ih mogao ugroziti Povetkin,dobar,jak boksac, ali tesko ce do tog meca doci..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije