Autor: Admin
Datum objave: 25.07.2011
Komentari:
0,00


TYSON FURY UPISAO POBJEDU

Bez poraza u 15 borbi

Tyson Fury je ovoga vikenda upisao svoju 15 pobjedu bez poraza, odlukom sudaca pobjedio Derecka Chisoru...

 

Nakon Davida Hayea, Britanaci su po svemu sudeći dobili još jednog teškaša koji je spreman suprostaviti se Vladimiru Klitschku.

 

Radi se o Tysonu Furyu koji za sada ima čistih 15-0 u svojoj profi karijeri.

 

Boksač iz Manchestera je na Wembleyu jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio Derecka  Chisoru. Del Boy je bio prespor i pretežak za Furyja koji je primio nekoliko neugodnih udaraca, ali je na kraju zasluženo slavio.

 

John-Lewis i Phil Edwards su dali prednost Furyju 117-112, dok je Richard James Davies bio još sigurniji 118-111. Ovom pobjedom je Fury osvojio naslove prvaka Velike Britanije i Commonwealtha, dok je Chisora upisao svoj prvi poraz u karijeri.

2823
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Dereck Chisora, Tyson Fury
Komentari
# 2 Dana 26.07.2011 - 00:22 zeljko ... je rekao/la:
ovaj boxer fury je jos jedan od sramote danasnjih teskaca premice se ko da je robot onda se cude zasto propada teska kategorija u boxu ako je ovakav ko i ovaj fury izazivac za titulu braca klitckhov nisu toliko dobri ali su drugi toliko slabi pogledajte borbe lennoxa lewisa kad je bio mladji kako se je on borio covjek koji je po visini ko i braca klitschov rusio je ljude sa svim udarcima a braca klitschov upotrebljavaju samo direkte i pobjedjuju na bodove zadnji pravi boxeri teske kategorije su bili tyson lewis i holyfield dok je bio mladji a ovi danasnji borci u teskoj kategoriji su sramota za boks zato i je ultimate fight i k1 popularniji od boxa
 
# 1 Dana 26.07.2011 - 00:07 xxx ... je rekao/la:
fury je bio predobar
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije