Autor: mi
Datum objave: 27.11.2018


Tyson, Holyfield, Foreman i Lewis prognoziraju borbu Wilder-Fury

Legende teške kategorije otkrile su svoje favorite uoči velike borbe za naslov svjetskog prvaka ovog vikenda.

U sudaru neporaženih teškaša u Los Angelesu Deontay Wilder protiv Tysona Furyja osmi put brani WBC-ov pojas.

Mike Tyson: "Iako Wilder jako udara, ništa se ne može usporediti s mentalnom snagom koju je Fury pokazao u ringu i izvan njega. Bit će neizvjesno, ali mislim da Fury ima velike šanse za uspjeh."

Evander Holyfield: "Ovo je sjajna borba. Fury posjeduje razne vještine, nezgrapan je i ima duge ruke. Ima dobre reflekse i jak je kontraudarač. Deontay mora raditi prvi i ne smije čekati Tysona. Tyson je veći borac. Ako postane teško Fury ima više iskustva i puno trikova. Mislim da Deontay svojom snagom može rano završiti meč, ali Tyson ga može isfrustrirati i ako borba ode do kraja mogla bi otići na njegovu stranu."

Lennox Lewis: 
"Ako ode do kraja pobjeda će pripasti Tysonu Furyju. Ako bude kratka pobijedit će Deontay Wilder. Ovo je epski i potpuno nepredvidljiv okršaj. Ne mogu dočekati ovu borbu."

George Foreman: "Ja sam veliki fan Deontaya Wildera, a bio sam i impresioniran načinom na koji je Tyson Fury izbjegavao teške udarce Vladimira Klička. Zbog njegove visine i raspona ruku mislim da bi borba s Wilderom mogla otići do kraja. Velika stvar u svemu ovome je da svi pričamo o ovoj borbi. Mislim da Wilder može dobiti tijesnom sudačkom odlukom."

Riddick Bowe:
"Ako Wilder uđe u ring s  ozbiljnom  namjerom da obavi posao trebao bi lakoćom pobijediti Furyja. Moja prognoza je Wilder nokautom."

1373
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Mike Tyson, Lennox Lewis, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije