Autor: mi
Datum objave: 04.06.2017


Tyson: McGregor će ispasti smiješan ako bude pokušao boksati s Floydom

Čini se da u borilačkom svijetu vlada konsenzus oko izgleda Conora McGregora u mogućem boksačkom meču protiv Floyda Mayweathera.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Mike Tyson još jedan je od onih koji misli da UFC-ov prvak nema što tražiti u ringu s jednim od najvećih boksača svih vremena. Iako je poznato da 'Iron Mike' nije Mayweatherov fan, ne vidi kako bi Irac mogao dobiti u boksačkom meču. No, Tyson ne ide tako daleko poput nekih koji kažu da bi taj dvoboj mogao upropastiti boks.

"McGregor neće pobijediti u boksačkom meču. Ali, ne vjerujem da ta borba može uništiti boks. Boks na loš glas može doći samo zato jer Conor nije dovoljno vješt da bi boksao s Floydom. Ako McGregor bude boksao s Floydom ispast će smiješan" izjavio je Tyson na Sirius XM 93.


"Da se on bori kao u UFC-u, a Floyd boksa to bi bilo uzbudljivije. Da vidimo kako bi se Floyd nosio s udarcima u noge. Conor nije boksač. Ima neke vještine amaterskog boksača, ali nije boksač. Trebao bi voditi svoje borbe, a Floyd svoje. Dok ih ne vidim u ringu ne vjerujem da će se dogoditi."


Dok je mišljenje o ishodu eventualne borbe između Amerikanca i Irca gotovo jednoglasno, postavlje se pitanje bi li Mayweather završio UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji. 'Money' osim duge pauze, nije pobijedio prekidom u zadnjih sedam mečeva. McGregor je viši i ima duži raspon ruku, a uz to je i teži.

3007
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Mike Tyson, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije