Autor: mi
Datum objave: 24.05.2020


Tyson: Uzet ću taj novac i pomoći beskućnicima i braći ovisnicima

Mike Tyson iznio je neke novosti vezane uz povratak.

53-godišnja legenda kaže da je blizu objavi imena s kojim će ući u ring u prvom od nekoliko planiranih ekshibicijskih mečeva.

“Osjećam se bolje nego ikad u životu. Bog je bio milostiv prema meni čovječe. Uhvatit ću se toga. Izgledam dobro. Yo, Wayne, trenutno sam na 105 kilograma. Pripremam se. Spremam se pomoći nekim ljudima koji imaju manje sreće od mene. Radit ću humanitarnu priredbu” ozjavio je Tyson na Young Money Radio Showu.


“Uzet ću taj novac i pomoći beskućnicima i pomoći ćemo braći ovisnicima. Zato jer sam i sam bio beskućnik i bio sam ovisnik i znam kolika je to muka. Mnogi za razliku od mene nisu preživjeli”.

Tysonov rival Evander Holyfield također se priprema za povratak, ali 'Iron Mike' dao je naslutiti da on najvjerojatnije neće biti prvi protivnik.

„Ne, ne, imamo puno ljudi. Ima toliko ljudi koji žele ovo napraviti. Stalno smo u razgovorima, u ovom trenutku sklapamo poslove. Nećete vjerovati koja su to imena kada izađu. Idućeg tjedna ćemo imati gotov ugovor”.

„I sav novac koji zaradimo ide nekome drugome. Neću uzeti ništa. Vjerojatno će kompanija, moja žena, jer je ona moja partnerica, oni će vjerojatno nešto zaraditi, ali moj novac ide u dobrotvorne svrhe.”
2815
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije