Autor: mi
Datum objave: 25.04.2020


Tyson: Želim boksati ekshibicije kako bih pomogao beskućnicima i onima koji osjećaju posljedice drogiranja poput mene

Mike Tyson u samoizolaciji se posvetio treninzima i razmišlja o povratku u ring.

Najmlađi prvak u povijesti teške kategorije želi odraditi nekoliko ekshibicijskih mečeva. 53-godišnji Amerikanac posljednji se put borio 2005. kada je poražen od Kevina McBridea. Karijeru je završio s omjerom 50-6, 44 KO.

 

Poslije povlačenja je odradio jednu ekshibicijsku borbu s Coreyom Sandersom 2006.



"Zadnjih tjedan dana udaram fokusere. Bilo je teško i tijelo me boli od napora. Radio sam, pokušavam se vratiti u ring, mislim da ću boksati neke ekshibicije i vratiti se u formu" rekao je Tyson u razgovoru s reperom TI-om.


"Želim ući u dvoranu i pripremiti se da budem spreman boksati ekshibicije od 3-4 runde za neke humanitarne organizacije i slično. Neke humanitarne ekshibicije kako bih skupio nešto novca, pomogao nekim beskućnicima i jebačima koji osjećaju posljedice droge poput mene".


"Radim cardio dva sata. Na biciklu i traci za trčanje provedem po sat vremena. Onda radim s lakšim utezima po 250-300 ponavljanja. Onda počinjem s boksačkim stvarima. Udaram fokusere 25-30 minuta, počinjem dolaziti u bolju formu. Počinjem povezivati kombinacije. Boli me, osjećam se kao da su me prebila trojica."




1584
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije