Autor: mi
Datum objave: 11.05.2020


Tysona ne zanimaju mečevi s ragbijašima: Bogovi rata ponovno su zapalili moj ego

Mike Tyson posljednjih desetak godina ponovno izaziva punu pozornost javnosti.

Iako nikad zaboravljen najmlađi svjetski prvak u povijesti teške kategorije pojavljivanjem u popularnim filmovima, vrlo uspješnim one-man showom 'The Undisputed Truth', biznisom s marihuanom i ostalim pothvatima ponovno je izgradio svoj brand.


Sljedeći korak 53-godišnjeg Amerikanca je povratak u ring. 'Iron Mike' je posljednju službenu borbu odradio 2005., a izrazio je želju za nekoliko ekshibicijskih mečeva kojima bi prikupio sredstva u humanitarne svrhe.


U formu se vraća sa slavnim MMA trenerom Rafaelom Cordeirom.

 

"Vraćanje u formu, to je sve čime se bavim. Osjećam se nezaustavljiv. Ponovno se osjećam isto. Bogovi rata zapalili su moj ego i žele da ponovno pođem u rat. Zamislite da se borim i budem u mogućnosti pomoći svim tim ljudima o kojima pričamo" izjavio je legendarni boksač tijekom #PlayApartTogether streama na Facebooku.


Čim je objavio da se planira vratiti počele su stizati ponude, ali teško je razlučiti radi li se o istinskim ponudama ili samo o lovu za publicitetom. Tako je objavljeno da je Bare Knuckle Fighting Championship ponudio Tysonu 20 milijuna dolara za nastup u meču bez rukavica iako je upitno odakle bi promocija isplatila toliki iznos.


Uz to, promotor iz Melbournea poslao je milijunsku ponudu da dođe u Australiju i boksa ekshibiciju s ragbijašima Sonnyjem Billom Williamsom, Paulom Gallenom ili Barryjem Hallom. Svi oni imaju određenog boksačkog iskustva, a najviše Williams koji je 2013. pobijedio bivšeg svjetskog prvka i Tysonovog protivnika Fransa Bothu. On nije boksao od 2015.


Tysonov tim ubrzo je poslao odgovor u kojem kaže da ih takva ponuda ni najmanje na zanima.


"Mike je pročitao priču u Daily Mailu da će se boriti protiv ragbijaša. Rekao je da to neće napraviti jer bi to bila uvreda za boks. Kaže da ako se vrati u ring to će biti protiv pravog boksača."



4964
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije