Autor: mi
Datum objave: 19.04.2020


Tysonov trener: Kad bi Mike trenirao 6 tjedana nokautirao bi Wildera za minutu

Bivši trener Mikea Tysona, Jeff Fenech, vjeruje da bi 'Iron Mike' i u svojim godinama lakoćom nokautirao Deontaya Wildera.

Sam Tyson i prije Wilderovog poraza od Tysona Furyja nije previše cijenio sunarodnjaka, a njegov bivši trener kaže da kad bi se 53-godišnji Tyson pripremao 6 tjedana da bi nokautirao bivšeg WBC-ovog prvaka za minutu.


Najmlađi svjetski prvak u povijesti teške kategorije umirovio se 2005.


Wilder je od 42 pobjede 41 ostvario nokautom, ali Fenech vjeruje da američki nokauter gubi kontrolu kad primi udarac u bradu.


"Boks nije isti kao prije. Garantiram vam da kad bi Mike Tyson trenirao 6 tjedana da bi nokautirao Wildera za minutu" rekao je Fenech za Sporting News.


"Tyson bi izudarao te momke. Ako ih nokautira Tyson Fury koji je sjajan borac, ali nije veliki udarač, Mike bi ih ubio. Ovi današnji teškaši nisu na istoj razini."


"Vjerujem da bi ih Mike kad bi trenirao pobijedio i u ovom trenutku. Fury ima neke druge vještine, ali Deontay Wilder ima samo udarac i ništa više. Ako ga udarite gotovo je. A Mike ne promašuje."


Jeff Fenech je tijekom karijere osvajao naslove svjetskog prvaka u tri težinske kategorije (bantam, superbantam, perolaka). 2005. postao je Tysonov trener.



1552
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije