Autor: mi
Datum objave: 20.11.2017


U nedjelju 19. Jastreb open - Kup Veleposlanika Republike Koreje

Taekwondo klub Jastreb već 19. godinu za redom organizator je najvećeg međunarodnog humanitarnog taekwondo natjecanja za djecu i mlade u Hrvatskoj, a ove godine prvi puta organizaciju potpisuje i Veleposlanstvo Republike Koreje.

19. Jastreb Open održava se u nedjelju 26. studenog u Dvorani 2 Doma sportova u Zagrebu.


"Ove godine humanitarnu akciju pokrenuli smo za djevojku Niku Rogar, odličnu učenicu hoteljersko turističke srednje škole, koja boluje od cerebralne paralize i za koju će se u sklopu humanitarne akcije "OSMIJEH ZA SVAKI NOVI DAN" čiji je slogan odabrala Nika, nastojati prikupiti financijska sredstva za kupnju elektromotornih kolica koja bi joj omogućila ispunjenje njenih životnih snova. Nika će na dan natjecanja također biti nazočna u dvorani gdje će se na predviđenom mjestu prikupljati donacije i odvijat će se prodaja promotivnih majica u cijeni od 50kn kako bi se što više približili cilju.

Obzirom da se radi o izuzetno velikoj investiciji za koju je potrebno prikupiti 80.000 HRK, našom humanitarnom akcijom pokušavamo mobilizirati širu društvenu zajednicu, da zajedničkim snagama ostvarimo Nikin san" stoji u priopćenju TK Jastreb.

Natjecanje je ujedno i bodovni turnir za zagrebačke taekwondo selekcije kroz sve uzrasne skupine.


Organizatori ove godine uvode novu natjecateljsku disciplinu Family Kick u kojoj se istovremeno zajedničkim snagama natječu djeca i roditelji, a koja promovira zajednički put djeteta i roditelja kao njegovog najvećeg motivatora do zacrtanog cilja – uspjeha i potpore u sportu.


Prijave se zatvaraju 22.11.2017 u 23:59, a prijaviti se možete preko portala: http://taekwondo.com.hr/Tournament/19-jastreb-open-kup-veleposlanika-republike-koreje/About/245


Raspored natjecanja:


SUBOTA
17:00-20:00 – službeno vaganje u MO “Dr. Ante Starčević” Dragutina Golika 44
(Dragutina Golika 116 na Google kartama)

NEDJELJA
08:00-09:00 – službeno vaganje i akreditacija učesnika
09:00-09:30 – sastanak sudaca i trenera
09:30 – eliminacijske borbe i podjela medalja
12:00 – SVEČANO OTVARANJE
– nastavak natjecanja i podjela medalja



Taekwondo klub Jastreb

Klub s 26-godišnjom tradicijom rada i djelovanja u gradu Zagrebu
Kvalitetom i kvantitetom vodeći taekwondo klub u muškoj selekciji u gradu Zagrebu i Hrvatskoj
Klupski viceprvak Europe
21 puta ekipni prvak Hrvatske kroz selekcije kadeta, juniora i seniora
15 godina kontinuirano organizator humanitarnih sportskih priredbi (Nazorovom domu, Onkološkom odjelu Klaićeve bolnice, SOS dječjem selu Lekenik, Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Psihijatrijskoj bolnici Jankomir, Zoološkom vrtu Zagreb, jedinom preživjelom kornatskom gasitelju Frani Lučiću, Onkološkom odjelu Bolnice za dječje bolesti Zagreb, djevojčici Mili Trgo, oboljelom dječaku Mateu Bešiću, obitelji Vrček, Caritasovoj Kući ljubavi...)




568
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: HTS
Najpopularnije
Najnovije